Nem vicc: bejelentették a Bloodborne Kartot!

2022. március 25.
28.5171
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A közkedvelt Bloodborne PlayStation 1-es demake fejlesztője bejelentette legújabb projektjét, a Bloodborne Kartot, melyről bár nagyon keveset árultak el, de a Twitteren b0tster néven ismert Lilith Walther fejlesztő egy trailerrel leplezték le a hírt.
 

Ebben a Bloodborne vadász egy steampunk stílusú motor felé sétál, ami a híres Akira plakátra utal, mielőtt a képernyőn felvillan a "Bloodborne Kart" felirat. A bejelentésre a Bloodborne hetedik évfordulóján került sor. Walther elmondta, hogy a Bloodborne Kart akkor jelenik meg, "amikor készen lesz" - a Bloodborne demake fejlesztése 13 hónapig tartott.

Az internetet már évek óta furcsán izgatja egy Bloodborne kart játék lehetősége, és ez idő alatt különböző más rajongói projektek is felbukkantak. Ez a legújabb bejelentés azonban a Bloodborne demake sikere és népszerűsége nyomán máris nagyobb teret nyert, mint a legtöbb.

Az itch.io-n ingyenesen letölthető, ami azt jelenti, hogy a Bloodborne Kart valószínűleg egy free-to-play alkotás lesz, bár Walther még nem erősítette meg ezt.

4 hozzászólás

VaPe

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Hát ez tényleg nem vicc, mert annak nagyon durva lenne!

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Hát ez nagyon kemény!

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

De miééééért?????

válasz erre

Mordorer

3 hónapja, 1 hete és 2 napja

Na neeeeeeee!!!!!!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

drift3r91 profilja1000feri profiljamarco profilja