Nem vesz részt a The Elder Scrolls VI munkálataiban a korábbi részek zeneszerzője

2019. január 08.
7.9761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyon úgy tűnik, hogy új zeneszerző után nézett a The Elder Scrolls VI-hoz a Bethesda - vagy még sehol nem tartanak a munkálatokkal -, lévén Jeremy Soule egyelőre nem kapott felkérést a csapattól a zeneszerzésre.

A hírt a Facebookon erősítette meg a komponista, akitől annyian kérdezősködtek a The Elder Scrolls VI kapcsán, hogy kénytelen volt közleményt kiadni arról, hogy nem ő szerzi a játék zenéit, pontosabban egyelőre még nem kapott ilyen felkérést a kiadótól, márpedig ha vele akartak volna dolgoztatni, akkor ezt már illett volna megtenni.

Kivéve abban az esetben, ha a The Elder Scrolls VI munkálatai még sehol sem tartanak - ez is benne van a pakliban -, azonban Jeremy Soule igazán diplomatikus kijelentést tett ezzel kapcsolatban, lévén úgy véli, hogy akárhogyan alakul, nélküle is igazán nagyszerűen sikerül majd a játék.
The Elder Scrolls VI-hoz a Bethesda - vagy még sehol nem tartanak a munkálatokkal -, lévén Jeremy Soule egyelőre nem kapott felkérést a csapattól a zeneszerzésre.'>
3 hozzászólás

Direktor

5 éve, 8 hónapja és 2 napja

Gondolom nem véletlenül. Váltani akartak.

válasz erre

fighterlaci

5 éve, 8 hónapja és 2 napja

Fontos a zeneszerző, de rengeteg nagyon nagy tehetség van, gondolom ha már dolgoznak egyáltalán rajta, most más kap lehetőséget.

válasz erre

VaPe

5 éve, 8 hónapja és 2 napja

Nem hiszem hogy nagyon sokat jelentene a teljes projekt szempontjából.

válasz erre
The Elder Scrolls VI
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profilja