Nem tudjuk mi ez, de állítólag a Ubisoft új sci-fi játéka!

2016. november 14.
3.1411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igazán érdekes, mi több különleges videóra bukkantak a rajongók a Watch Dogs 2 keretein belül, miután Marcus Holloway oldalán egy masina - ránézésre valamiféle ATM vagy egy egyszerű kiosk - feltörését követően a feltételezések szerint egy jövőbeni játék trailere indult el.

A felvételen az űrben járunk, és country zenére gyönyörködhetünk a különleges környezetben, valamint a műholdakban, de néhány általános képsor, valamint egy rejtélyes vezérlő és pilóta kivételével semmi egyéb sem derül ki arról, hogy pontosan miről lehet szó.

A rajongók és a szakma természetesen azonnal elkezdett találgatni, így sokan rögtön a Ubisoft egy érkező sci-fi játékát vélik látni a trailer hátterében - amire az E3 megnevezés feltüntetése még jobban ráerősít -, de mivel a Watch Dogs 2 egy egészen humoros játék, ezért az átverés lehetőségét se zárjuk ki. Szerintetek?

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

totyak

8 éve, 3 napja

Amit most itt láttunk, az inkább nem kedvemrevaló, mint igen. Persze ezek kiragadott részletek (talán) egy nagyobb dologból, lehet, hogy az összkép tetszene.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 3 napja

Van aki ebből az új Beyond Good & Evil játékra asszociál mert elvileg ez a zene szólt valamelyik trailere alatt... majd kiderül. röhögő smiley

válasz erre

kylx

8 éve, 3 napja

....pedig kéne már valami űr-cowboyos játék. Freelancer óra olyat várok. A star citizen még nem győzött meg.

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 3 napja

Új játéknak nagyon gagyi lenne, de jópofa. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja