Nem tripla-A, hanem AAAA-kaliberű játékot készít a Dead Space alkotója

2020. április 08.
16.1581
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tavaly a PUBG Corporationhöz került a Dead Space egykori készítője, valamint a Call of Duty: WWII kreatív igazgatója, Glen Schofield - egészen konkrétan a brigád új stúdiójába, a Striking Distance-be igazolt emberünk.

Egyelőre még nem tudni, hogy min dolgoznak, azonban Schofield szerint jóval a tripla-A minőség fölé (!) lőnek az új projektjükkel. Konkrétan úgy jellemzi a készülő művet, hogy nem tripla-A, hanem AAAA kaliberű szoftver formálódik a háttérben, köszönhetően az ambiciózus céljaiknak.

A Striking Distance közel 70 alkalmazottal működik, ráadásul Schofield kifejezetten nagy szabadságot kapott azon téren, hogy milyen jellegű alkotást hozzon tető alá a brigád élén. Kíváncsian várjuk a további részleteket ilyen nagy szavak után!
4 hozzászólás

5t3v3nk3

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

HA lesz olyan kaliber mint a Dead Space anno, akkor elhiszem.

válasz erre

M.O.R.P.H.

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Legyen, bár inkább a tripla A csúszott lejjebb a ranglétrán, és így létre lehet újra hozni azt. Rengeteg a béta tesztfázisban kiadott AAA-s cím. Remélhetőleg az új AAA+-os címek tényleg olyan minőségben és bugmentesen kerülnek majd forgalomba. Izgatottan várom, mit sikerül összehozniuk.

válasz erre

muki

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Van önbizalom.

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Mekkora szöveg bakker!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profilja