Nem tartják vissza a Cyberpunk 2077-et a jelenlegi generációs konzolok

2018. október 03.
2.8891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Sokan tartottak attól, hogy esetlegesen a Cyberpunk 2077-et vissza fogja tartani a tény, hogy jelenlegi generációs konzolokra is elkészül, ezáltal esetlegesen gyengébben fog muzsikálni a kész produktum, mint amit a gameplay videóban láttunk.

A CD Projekt Red egyik vezető animátora, Maciej Pietras megnyugtatott mindenkit, ugyanis a játékot elejétől fogva PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re fejlesztik, ezáltal a Cyberpunk 2077 nagyjából ugyanazt a látványt fogja elénk tárni PC-n, ha mondjuk egy i7-essel és egy 1080TI-jal futtatjuk.

Továbbá az úriember egy interjú során elárulta, hogy egyszer sem jutottak el oda a fejlesztés során, hogy az említett hardverek valamelyike nem lett volna elég a srácok terveihez, tehát egészen biztosak lehetünk abban, hogy amit mutogatnak gameplay címszó alatt, azt kapjuk majd grafika terén a végleges változatban is.
Cyberpunk 2077-et vissza fogja tartani a tény, hogy jelenlegi generációs konzolokra is elkészül, ezáltal esetlegesen gyengébben fog muzsikálni a kész produktum, mint amit a gameplay videóban láttunk.'>
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 8 napja

De ez kinél volt kérdés? Évek óta készül a játék, egyértelmű, hogy jelen generációra tervezték, hát miért lenne kevés neki a hardver?

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 8 napja

Ezt örömmel olvasom. mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 9 napja

Ilyen konfiggal kemény is lesz PC-n, remélem!

válasz erre

Gólem

6 éve, 9 napja

Hát még jó bakker. röhögő smiley

válasz erre
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja