Nem szívjbajos a Devolver Digital: ráírtak a Rockstarra, hogy ők kiadnák PC-re a Red Dead Redemption 2-t!

2018. szeptember 24.
6.7901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Devolver Digital csapatáról eddig is tudtuk, hogy jó értelemben nem teljesen épek odafent, azonban garantáltan még a Rockstart is sikerült meglepniük a napokban, amikor a Twitteren egyszerűen rájuk írtak a PC-s Red Dead Redemption 2 miatt.

A csapat ugyanis a napokban több bejegyzéssel bombázta meg a csapatot, ezáltal elsőként azt írták, hogy nagyon szeretnék kiadni PC-re a csapat cowboyos játékát, amit azzal nyomatékosítottak, hogy ők is Texasból származnak, vagyis jól ismernek olyan vadnyugatról visszamaradt sajátosságokat, mint a lovak vagy a dohányrágás, sőt mi több fegyverük is van, ami persze nem fenyegetés volt a Rockstar felé, hanem úgy vélik, extra ismeret lehet a portoláshoz.

A Devolver Digital megpróbált igazán meggyőző lenni, ezáltal több bejegyzésben fejtegették, hogy nem kell megtudnia a világnak, hogy kiadták nekik a PC-s port munkálatait, ők nagyon jól tudnak titkot tartani, sőt jól ismernek egy embert a Steamnél, aki a megfelelő fejlesztői felszereléseket is biztosítani tudja a munkához. A Rockstar értelemszerűen nem reagált a bejegyzésre!






Red Dead Redemption 2 miatt.'>
4 hozzászólás

totyak

5 éve, 11 hónapja és 24 napja

Jó poén. Rockstar az utolsó, akinek külsős csapatra van szüksége egy minőségi PC kiadáshoz. Szerintem amúgy jönni fog PC-re is, csak még nem jelentik be, hadd fogyjon a konzolos.

válasz erre

muki

5 éve, 11 hónapja és 25 napja

Hehe, gondolom ez ilyen kamuirogatás, marketing. Csak legyen is igaz. mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

5 éve, 11 hónapja és 25 napja

Mekkora hype! röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 11 hónapja és 25 napja

Hát... oké. röhögő smiley
Sok sikert hozzá!

válasz erre
Red Dead Redemption 2
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja