Nem sokon múlt, hogy annak idején Star Wars-játékot készítsenek a Mortal Kombat fejlesztői

2020. február 20.
5.7241
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas múltidézésbe kezdett a Mortal PodKast legutóbbi epizódjában John Tobias, aki a legendás Mortal Kombat-sorozat egyik alkotójaként sokat tett azért, hogy a legendás verekedős játék megszülethessen.

Visszatekintőjében abba az időszakba vezetett vissza minket, amikor egyrészt még a Netherrealm Studios tagja volt - mely a Midway részét képezte -, és éppen csak befejezték az első Mortal Kombat munkálatait, amihez eleinte egyáltalán nem is akartak folytatást.

John szerint Ed Boon oldalán elég határozott elképzelésük volt arról, hogy következő projektjük egy Star Wars-játék lesz, és ezzel alaposan el is kezdték zaklatni a menedzsmentet, valamint a vezetőséget, de időközben a Mortal Kombat elképesztő mértékben befutott, és ők inkább a folytatást követelték tőlük, amivel a Csillagok háborúja projekt mehetett is a levesbe.

Sajnos John konkrétumokat nem közölt arról a projektről, így fogalmunk sincs, hogy miről szólt volna, esetleg miféle játékmenetben gondolkodtak a Star Wars projekt kapcsán, de már maga a tudat is félelmetes, hogy mi lett volna, ha a Mortal Kombat nem fut be ennyire...
3 hozzászólás

Gólem

7 hónapja, 2 hete és 5 napja

Nem tudnám összeszámolni, hányan mondták már hogy dolgoztak SW játékon amiből aztán soha semmi nem lett. Tök érdekes infó amúgy, de az a baj hogy csak a szívünket fájdítják.

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 2 hete és 5 napja

Kíváncsi lennék, milyen irányba mentek volna, milyen játék lett volna... Már sosem tudjuk meg.

válasz erre

Direktor

7 hónapja, 2 hete és 5 napja

De érdekes lett volna.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljadarkomen profiljaGargameth profilja