Nem nyitott világgal képzeli el a The Outer Worlds folytatását az Obsidian Entertainment

2019. október 23.
1.5611
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár még csak a héten jelenik meg, az Obsidian Entertainment csapata azonban máris a The Outer Worlds folytatásáról beszélt egy a Game Informernek adott interjúban, ahol kiemelték, hogy egyáltalán nem gondolkodnak nyitott világokban.

Leonard Boyarsky és Nitai Poddar a lapnak kiemelték, hogy a jelen állás szerint a franchise egy kicsit eltávolodik a folytatásban az eddig kikövezett úttól, aminek Poddar szerint főként az az oka, hogy jobban preferálja, amikor kisebb költségvetésből, és egy kisebb csapattal kell dolgoznia, mert egy 400 millió dolláros büdzsé és egy 250 fős brigád úgy véli megöli a kreativitást, és nem lehet megfelelően koncentrálni mellette a projektre.

Hozzátette, hogy mindig is szkeptikus volt azzal a tényállással szemben, hogy egy tripla-A kategóriás fejlesztés kizárólag nyitott világú megoldásra épülhet, ami bár trendi, szerinte mégis rengeteg buktatót rejt, hiszen az óriási területet nagyon fontos megtölteni megfelelő mennyiségű és minőségű tartalommal, ami szerinte nagyon nehéz, ezért sokkal jobban preferálja azokat az open-ended megoldásokat, melyek diszkrét pályák egymásutániságából építenek fel valami nagy dolgot.

Nem kizárt tehát, hogy ebben az irányban folytatódik majd a The Outer Worlds, melynek első epizódja október 25-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.
4 hozzászólás

totyak

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nemsoká érkezik a játék, kiderül, hogy szeretni fogjuk-e a nyitott világot, vagy sem. Ha igen és utána a folytatást egy zártabb rendszer lesz, annak nem sokan örülnek majd.

válasz erre

muki

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ez meglepő nekem, de ők tudják..

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Még nem játszottam vele, így nem tudom megmondani, hogy ez baj-e de nem igazán hiszem.

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Akkor miért folytatás? Ha más a stílus, akkor csináljanak más játékot. Ezt nem is értem.

válasz erre
The Outer Wilds
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljagery1113 profiljamarco profiljaWickedSick profilja