Nem mindenhol fogyott jól a The Division

2016. március 21.
3.3021
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az utóbbi napokban minden magazin - többek között mi is - attól volt hangos, hogy a The Division milyen jól fogyott világszerte.

Miután azonban a Media Create nyilvánosságra hozta a legfrissebb japán eladási adatokat, rádöbbentünk arra, hogy a Ubisoft legújabb akciójátéka a keleti szigetországban korántsem örvend akkora népszerűségnek, mint máshol.

Mindez nem meglepő a japánok különleges ízlése miatt, ellenben számunkra akkor is meglepő egy kicsit, hogy a játékból alig 80 ezer példány fogyott el arrafelé, de ami még különösebb, hogy ennek jelentős része PS4-re, a rögzített adatok alapján ugyanis alig 1 000 kópiát adtak el belőle Xbox One-ra. Ebből is látszik, hogy a siker relatív, hiszen a világ többi részén már a megjelenés hetében milliók keltek el az alkotásból.
9 hozzászólás

WarriorAutobot

11 hónapja,

Hát ízlések és pofonok.
De ha azt nézzük akkor ott az XO verzió jobban szerepelt.

válasz erre

totyak

11 hónapja,

Akkor kb. minden japán One tulaj megvette a játékot, mert sokkal több One konzol nem ment el náluk Ha így nézzük nem is olyan rossz arány

válasz erre

kpal

11 hónapja,

Japók köszönik ,jól elvannak 90%-ba a saját dolgaikkal.

válasz erre

strogg

11 hónapja,

Érdekes egy világ a japán az biztos De amit irigylek tőlük azok a belpiacos kütyüik, amik sokszor lényegesen átgondoltabbak és praktikusabbak mint a "nyugati csodák", gondolok itt a pda, és mobiltelefonokra De döbbenet, hogy kétkártyás kínai óramobilokat lehet kapni bagóért, (ismerősnek van és nagyon okos jószágok) szóval nem csodálom ha ott nem világsiker egy nyugati gyártó sláger terméke, ha a sajátjuk ráver. Márpedig (hogy ne legyek off) a ps4-nek jobb a grafikája mint az one-nak. (az más kérdés, hogy aki mangapornóra veri ki az szerintem nem normális szóval beteg egy társaság)

válasz erre

Paint

11 hónapja,

Nos, a Japóknak más ízlésük van, ha esetleg anime stílusú lenne a játék akkor kapkodnák a jónépek ott Japánabn.

válasz erre

Eltohn

11 hónapja,

Japánok... Hatalmas formák.

válasz erre

1000feri

11 hónapja,

Hát istenem: ízlések és pofonok....
kinek a pap...kinek a papné...

válasz erre

Ravor

11 hónapja,

Ők egy külön világ Ami nálunk jól fogy náluk nem, ami meg náluk fogy jól nálunk nem

válasz erre

muki

11 hónapja,

A japánok nagyon kemények.

válasz erre
The Division
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sunyi78 profiljatotyak profiljarDAVE profiljagery1113 profiljakylx profiljaFáraó profilja5t3v3nk3 profiljakadaj profiljaManiac profiljaSzefi68 profiljamarco profiljawegh profiljagokuvsvegita profilja