Nem maradunk autóverseny nélkül PS5-ön, hivatalosan is bemutatkozott a Gran Turismo 7

2020. június 12.
11.1481
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony formálisan is lerántotta a leplet a hónapok óta pletykált Gran Turismo 7-ről a tegnap esti PS5-bemutatón, így egy kapcsolódó kedvcsináló által végre a saját szemünkkel is megcsodálhatjuk a konzol exkluzív autós szimulátorát.
Advertisement

A felvételen látható, hogy a játék rendkívül előrehaladott állapotban van, így már gameplay felvételt is megcsodálhatunk róla, miközben megtapasztalhatjuk, hogy mire képes a gyakorlatban a PS5, ezáltal soha nem látott realizmus vár ránk a megjelenés terén - nézzétek csak a fények és az árnyékok játékát -, miközben ehhez természetesen rengeteg újgenerációs funkció is társulhat.

Ezen felül a trailerben láthatunk rengeteg új autót és funkciót, miközben szemügyre vehetjük a testre szabhatóság lehetőségének legújabb szintjét. A látottak alapján mérget vehetünk arra, hogy a Gran Turismo 7 a PS5 kezdőcímeként érkezik még az idén!

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
3 hozzászólás

totyak

9 hónapja, 1 hete és 5 napja

Gondolom ez sem lepett meg senkit, hogy jön. Új Ps, új GT fő epizód, ez alap. Nagyon kíváncsi leszek milyen különbségek lesznek kinézetben egy PS4 és egy PS5 játék között. GT7-et mondjuk nem adják ki mindkét konzolra, de ezért egy régebbi GT részhez lehet hasonlítani.

válasz erre

Mordorer

9 hónapja, 1 hete és 6 napja

Új GT nélkül nem lehet új PS generáció, ez nagyon biztos volt hogy jön.

válasz erre

Tommy

9 hónapja, 1 hete és 6 napja

Egyszerűen elképesztő!

válasz erre
Gran Turismo 7
nincs ár
kövesd a játékot!
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja adambalonyi profiljaM.O.R.P.H. profilja