Nem lett túl izmos az Apex Legends első Battle Pass tartalma, a játékosok csalódottak

2019. március 19.
4.6071
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tegnap a Respawn bejelentette, hogy jön az Apex Legends első szezonja Wild Frontier név alatt, miáltal berobog az új karakter, Octane és az első Battle Pass, most viszont meg is mutatták, hogy milyen kioldható tartalmakkal jön a kérdéses bérlet.

Sajnos elképesztően halovány kontenttel bír a Battle Pass, többnyire fegyverkinézetek, XP-jutalmak különféle nyomon követhető eredmények és néhány loot box a kioldható tartalom, bár öröm az ürömben, hogy Apex Coint is lehet farmolni vele, így elég egyszer megvenni, majd rengeteget grindolni, és a következőre is meglesz a valuta.

A csalódott játékosközösség Redditre vonult, hogy a világba kürtölje bánatát a gyenge felhozatallal kapcsolatban, így a fejlesztők gyorsan reagáltak is ezekre a hangokra. Állításuk szerint azért ilyen az első Battle Pass, mert szeretnék, ha most csak szimpla játékkal és tanulással telnének a meccsek, majd akár a későbbiekben jöhetnek különféle kihívásokhoz kötött jutalmak, a mostani bérlet célja pedig, hogy egy széles választékot biztosítson a kozmetikázásra.
1 hozzászólás

Patrik94

7 hónapja, 2 hete és 3 napja

Egyre többször fordul elő játékoknál hogy nagyot csalódnak benne.

válasz erre
Apex Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profiljaGargameth profiljaStarjumper profiljaNeurotic profiljaTidus profiljagery1113 profiljasoami profiljakylx profiljaRobi022 profiljaTheArpeeh profilja