Nem lesznek románcok a The Outer Worlds-ben, az Obsidian új játékában

2018. december 07.
5.9811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A ma hajnalban megtartott The Game Awards 2018 esemény keretein belül leplezte le az Obsidian Entertainment a vadonatúj RPG-jét, a The Outer Worlds-t, mely kapcsán befutottak az első részletek is.

Azt már most elfelejtheti mindenki, hogy a trailerben látott hölgyekkel huncutkodhat bármilyen formában is, sőt egyáltalán nem lesz lehetőség románcra a játékban, helyette viszont a különféle társaságok és csoportosulások a tetteink alapján fognak viszonyulni hozzánk.

Ami viszont még ennél is érdekesebb, hogy teljes sztoriszálakat ignorálhatunk, például a játék elején egy tudós menti meg az életünket, aki ezek után arra kér minket, hogy mentsünk meg más űrtelepeseket is a nagyvállalatok karmaiból, ennek ellenére, ha mi úgy döntünk, akkor elárulhatjuk az úriembert, és ennek fényében folytathatjuk a kalandot.

Ezenfelül egy komplett idiótát is varázsolhatunk a karakterünkből, ugyanis az NPC-kkel való párbeszédek során meg lesz erre a lehetőségünk, lesz egy olyan perk-rendszer, ami a gyengeségeinkre alapul - például egy ponton túl tériszonyunk lehet, a sötéttől tarthat a karakterünk, vagy akár a robotoktól.

A Fallout: New Vegas megálmodói továbbhozták az ottani szakértelmüket, lévén itt is lesz egy VATS-szerű szisztéma, bár nem tudjuk még, hogy a gyakorlatban mennyire fog rá hasonlítani.
5 hozzászólás

C64 fun

1 éve, 11 hónapja és 14 napja

Jó az, nem kell a nagy love a játékokba.

válasz erre

Imperator

1 éve, 11 hónapja és 14 napja

Egyre jobban érdekel a játék, nem lesz bioware féle erőltetett b*zulás remélhetőleg és az itt leírtak alapján hasonlítani fog az eredeti Falloutokra, már alig várom!

válasz erre

muki

1 éve, 11 hónapja és 14 napja

Ez a sztoriszálas dolog nagyon jól hangzik!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 11 hónapja és 15 napja

Helyes!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 11 hónapja és 15 napja

Talán nem is olyan nagy baj az....

válasz erre
The Outer Worlds
18.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja