Nem lesz több Intel Developer Forum

2017. április 18.
3.6541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A technológiai piacon jártasabb olvasóink bizonyára megszokhatták már, hogy minden évben több komolyabb rendezvényt is tartanak a piac különböző szereplői, van hogy egységesen és van, amikor saját szervezésben.

A különféle technológiai kiállítások mellett az Intel fejlesztői fórumai általában mindig szolgáltak valamilyen érdekes termékkel vagy technológiai újításokkal, ám a vállalat nemrég érdekes és meglepő bejelentést tett. Nemrég ugyanis közölték, hogy határozatlan ideig nem lesz több Intel Developer Forum.

Az első IDF 1997-ben került megrendezésre, vagyis most lett volna 20 éves a sorozat, ami egy óriási teljesítmény és tovább növeli a meglepetés erejét. Általában ezeken a rendezvényeken mutatták be az új processzorokat és nyitottak a fejlesztők felé, de most a megváltozott portfólióra és a vállalati nyitottságra hivatkozóan szüntették be a programot.

Elmondásuk szerint specifikusabb és kisebb rendezvények helyettesítik majd a nagyobb fórumot, például az AI Day vagy a Manufacturing Day.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 7 hónapja és 9 napja

Úgy is csak max az összefoglalót olvastam róla.
Amúgy Mo.-n lehet kapni Realsense kamerát? röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

7 éve, 7 hónapja és 9 napja

Nem mintha olyan sok mindent lehetett volna belőle kamatoztatni. Folyamatosan be vannak jelentve a fejlesztések, tudni lehet mindenről...

válasz erre

totyak

7 éve, 7 hónapja és 9 napja

Valószínűleg így sem maradunk le semmiről. Amit be akarnak jelenteni, azt be is fogják, így, vagy úgy.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaDav2377 profilja