Nem lesz Season Pass a Call of Duty: Black Ops 4-hez?

2018. május 21.
3.3321
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alaposan megkavarta az állóvizet a Call of Duty: Black Ops 4-gyel az Activision, hiszen kimarad belőle az egyjátékos kampány, ezáltal minden eddiginél nagyobb hangsúly helyeződik a multira, ami talán más fontos változásokat is magával hozhat.

Történt ugyanis, hogy az EB Games ausztrál részlege nemrégiben listázott egy Call of Duty: Black Ops 4 Specialist Edition névre keresztelt kiadást, ami egy szoborral és egy fémdobozzal kiegészülve érkezik majd a bolt információi szerint, azonban a Season Pass nem került feltüntetésre, holott erre mertek volna a leginkább mérget venni a rajongók.

Nem lesz Season Pass a Call of Duty: Black Ops 4-hez? - 2. kép

A Gaming Intel elmondása szerint ennek az oka nem más, minthogy az Acitivison idén törölte a hagyományos szezonbérletet, ezáltal inkább havi szinten egy-két ingyen pályával örvendezteti meg a rajongókat, ami ebben a formában hosszabb távon jobb befektetés lehet.

A csapat ugyanakkor kiemelte, hogy ne igyunk előre a medve bőrére, mert ha a multiplayer nem is, a Zombies játékmód akár külön szezonbérletet is kaphat, de mindez egyelőre csak pletyka, tehát kezeljük is úgy az elhangzottakat.
2 hozzászólás

muki

7 hónapja, 2 hete és 1 napja

Na ez fura lenne nagyon!

válasz erre

Direktor

7 hónapja, 2 hete és 1 napja

Hát mi van ezekkel?

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja