Nem lesz rövid játék a Star Wars Jedi: Fallen Order

2019. április 23.
4.8681
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sokan nem fogadták túl nagy örömmel, amikor kiderült, hogy a Respawn Entertainment által készítette Star Wars Jedi: Fallen Order egy kifejezetten egyjátékos élményekre koncentráló alkotás lesz a sorban.

Ennek az oka, hogy a november 15-én PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenő játék mögött álló fejlesztők korábban nem remekeltek az egyjátékos élményekkel, és a kiadóként felsorakozó Electronic Arts legutóbbi Star Wars-játékában, avagy a Battlefront 2-ben is csak egy hatórás kampányt kaptunk.

Sokan tehát úgy vélték, hogy majd ezt is elintézik egy pár órás kalanddal a készítők, azonban Stig Asmussen, a játék kreatív igazgatója a Press Start munkatársainak elmondta, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order nem lesz rövid játék, de ennél pontosabb részletekbe nem ment bele, tehát kis túlzással csak az bizonyos, hogy nem egy 4-5 órás élményt kapunk tőle, hanem sokkal többet.
4 hozzászólás

Tommy

6 hónapja, 1 hete és 6 napja

Remélem is hogy napi 2-3 órával leköt legalább egy hétre.

válasz erre

Mordorer

6 hónapja, 1 hete és 6 napja

Elvárok minimum 20-30 órát.

válasz erre

VaPe

6 hónapja, 1 hete és 6 napja

Azt hiszem ez el is várható egy single player játéktól.

válasz erre

rDAVE

6 hónapja, 1 hete és 6 napja

Battlefront 2-ben a single nem volt rossz, a multiba meg baromi sok órát bele lehet ölni, ha valakinek bejön. (assault, officer, specialist, heavy 70-es, profil közel az 50-hez, hősöket kellene még húzni ) Mivel a Fallen Order multi nélkül jön teljes áron, így minimum, hogy nem 5 órát vár el a játékos.

válasz erre
Star Wars Jedi: Fallen Order
16.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt