Nem lesz digitális kártyajáték a Cyberpunk 2077-hez

2019. augusztus 05.
3.5231
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A The Witcher 3: Wild Hunt nyomán készült Gwent: The Witcher Card Game kiadását követően több rajongó is elgondolkozott azon, hogy vajon ezt a sikert tervezi-e megismételni a lengyel brigád a Cyberpunk 2077 esetében is.

Azt tudjuk, hogy fizikai formátumban érkezik egy kártyajáték, ellenben videojátékról nem esett szó, holott alapanyag az lenne a Netrunner kártyajáték képében, viszont mivel már létezik ilyen különálló alkotás, a CD Projekt Red nem szándékozik kiadni a saját fejlesztését.

Továbbá a Redditen azt is megerősítették, hogy nemcsak Netrunner, de semmilyen kártyajáték nincs tervben a Cyberpunk 2077-hez, ergo nem fogja ugyanazt az utat bejárni a szoftver, mint a The Witcher 3: Wild Hunt és a hozzá kapcsolódó gyűjtögetős móka.
3 hozzászólás

totyak

3 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ez már egy jó kis kezdés, kár lett volna elrontani ezt a játékot. Bár szerintem még kártyajáték nélkül is simán lehet csalódás.

válasz erre

Gólem

3 hónapja, 2 hete és 6 napja

Jéééé, van ami nem készül Cyberpunk 2077 alapon?

válasz erre

Hentes

3 hónapja, 2 hete és 6 napja

Csoda, pedig mostanában nagy szokás.

válasz erre
Cyberpunk 2077
19.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sándorkolbász profiljaRobi022 profiljagery1113 profiljaSunyi78 profiljarDAVE profiljaNeurotic profiljaWarriorAutobot profiljaleventecos profilja