Nem lesz bitang nehéz a Ghost of Tsushima

2018. június 17.
4.8541
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Infamous játékok megálmodói, a Sucker Punch csapata ezúttal a középkori japánba visz el minket a Ghost of Tsushima-ban, most pedig elkezdtek csepegni az első információk is a játékkal kapcsolatosan.

Természetesen a Sony az idei E3-as konferenciájukon is villantott exkluzívokat, és kétségtelen, hogy a Ghost of Tsushima volt közülük az egyik leglátványosabb. A Sucker Punch kreatív direktora, Nate Fox elmondta, hogy a játék a mainstream közönségnek készül, és messze nem lesz olyan nehéz mint egy Dark Souls, vagy a Bloodborne.

Fox a játékot inkább a Horizon: Zero Dawn-hoz hasonlította, ami egyaránt tud kihívást is nyújtani, de azoknak sem szegi kedvét, akik inkább kikapcsolódásképp játszanak. Meglátjuk mi sül ki belőle, jelenleg sajnos nem tudunk még csak megjelenési évről sem, de reméljük, hogy a játék felfog érni a trailer minőségéhez.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

10 hónapja,

Én ennek csak örülök, nem vagyok az a hardcore játékos... már.

válasz erre

rDAVE

10 hónapja, 1 napja

Nem tudom miért is kellene egy Sucker Punch játéknak különösen nehéznek lennie, eddig sem volt az. Másfelől hasonló időben jön majd a Sekiro: Shadows Die Twice is a FromSoftware-től, minek kellene egyből két japán témájú játék qrva nehéz módban? Sőt, ott a Nioh 2 is... Szóval lesz legalább kettő. A Ghost of Tsushima maradjon csak meg mainstreamnek.

válasz erre

VaPe

10 hónapja, 1 napja

Rohadt könnyűek a mostani játékok sajnos.

válasz erre

Imperator

10 hónapja, 1 napja

Én már eljutottam arra a pontra, mikor örülök ha a gameplay nagy része nem abból áll, hogy órákat szenvedek ugyanannál a szakasznál mert a legapróbb hiba miatt is újra kéne kezdeni. Egyszerűen nincs időm hogy 50 órát azzal töltsek, hogy kiismerjem a játékmechanika minden csínját, örülök ha a játékot tényleg élvezni tudom.

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 1 napja

Hát ez nem túl jó hír...

válasz erre
Ghost of Tsushima
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljaRyutheStaR profiljaMarduk profiljahavrillal profiljaWarriorAutobot profiljamarco profiljaM.O.R.P.H. profilja