Battle royale mód nélkül érkezik a Halo Infinite

2018. július 19.
1.4981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Halo Infinite kapcsán még csak találgatni tudunk, hogy a 343 Industries csapata milyen irányba viszi a népszerű szériát, de most már legalább azt tudjuk, hogy nem lesz battle royale mód a játékban.

A napokban az újgenerációs Halo-játékok atyjai egybekötötték a kellemeset a hasznossal, ugyanis az urak streamelték a játékmenetüket, közben pedig a beérkező kérdésekre válaszolgattak.

Mikor valaki megérdeklődte, hogy az említett mód jelen lesz-e az új felvonásban, a játék egyik írója, Jeff Easterling közölte, hogy az egyetlen BR ami foglalkoztatja őket, az a játék egyik védjegyének számító Battle Rifle, ezzel tagadva a battle royale implementálását a Halo Infinitebe.

Bár Easterling hangjában nem a teljes mértékű komolyság érződött, illetve az is lehet, hogy szimplán erről még nem adhatnak ki a fejlesztők információt, elképzelhető, hogy ez még változik, hiszen még akár évek is eltelhetnek mire megjelenik a stuff.
Halo Infinite kapcsán még csak találgatni tudunk, hogy a 343 Industries csapata milyen irányba viszi a népszerű szériát, de most már legalább azt tudjuk, hogy nem lesz battle royale mód a játékban.'>
2 hozzászólás

muki

6 éve, 2 hónapja és 27 napja

Na ez egy értelmes döntés. Nem ülnek fel a gagyi hájp vonatra!

válasz erre

Vidoros

6 éve, 2 hónapja és 27 napja

Nagyon helyes döntés!

válasz erre
Halo Infinite
18.699 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja