Nem lehet majd felszeletelni az ellenfeleinket a Star Wars Jedi: Fallen Orderben

2019. június 13.
4.5811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár valahogy sejtettük, hogy a Disney gyerekbarát megközelítése, valamint a prezentált gameplay után nem várhatjuk, hogy darabokra lehet majd szeletelni ellenfeleinket a Star Wars Jedi: Fallen Orderben, de a Respawn Entertainment most megerősítette ezt.

Justin Perez, az alkotás designere megosztotta egy interjú során, hogy bár emberi lényeket nem fogunk tudni a játékban darabokra kaszabolni, de a droidokat és egyéb nem humanoid egyedeket szabadon szeletelhetjük.

Természetesen a filmekben sincs jelen különösebben a darabokra szabdalás, ellenben megannyi rajongó a fénykardtól azt várná, hogy ne úgy működjön, mint egy baseball ütő, de úgy fest, hogy a Respawn inkább nem próbálná be ezt a gyakorlatot legújabb műve során.
6 hozzászólás

totyak

1 éve, 4 hónapja és 19 napja

oké, megnyugodtam, hogy akkor pl. kutyát lehet majd szabdalni, az kevésbé durva. Mert ugye lesz benne kutya? Anélkül nem játék a játék.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 4 hónapja és 19 napja

Hát ha nem 18+-os akkor nem csodálom hogy nem erőltetik.

válasz erre

Gólem

1 éve, 4 hónapja és 19 napja

Nem igazán értem, miért is hiányozna ez a játékból amúgy. De lehet hogy ezzel egyedül vagyok.

válasz erre

Imperator

1 éve, 4 hónapja és 20 napja

Utoljára ha jól emlékszem a Jedi Academy-ben lehetett darabolni, ott is csak a kezet lehetett levágni. (console commandokkal persze lehetett szórakozni) Kb. 15 év eltelt, mai napig nem merik bevállalni a durvulást, bár ez érthető is, hiszen a SW-nél a gyerekek a célközönség jelentős részét kiteszik.

válasz erre

muki

1 éve, 4 hónapja és 20 napja

Pedig csodás élmény lenne.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 4 hónapja és 20 napja

BF is ilyen, csak a droidok esnek szét, pedig 12-16 körüli korhatárnál egyáltalán nem durva, mivel fénykarddal darabolni nem véres, mert éget közben. Igazán kár, mert sokkal reálisabb lenne -ismerve fénykardok erejét-, de azért még érdekel a játék.

válasz erre
Star Wars Jedi: Fallen Order
16.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja