Nem lehet majd az alacsony szintű játékosokat megölni a Fallout 76-ban

2018. július 03.
8.8571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Fallout 76 olyan vizekre evez a játék stílusát tekintve, mely korábban nem volt jellemző a Fallout szériára, éppen ezért a rajongóknak sok kérdésre van az új iránnyal kapcsolatban.

Todd Howard, a Bethesda szinte legnépszerűbb alakja nyilatkozott egy sokat firtatott kérdéssel kapcsolatban, miszerint az 5-ös szint alatti játékosokat nem lehet majd megölni, ezzel védve az újonnan érkezőket. Az sem elhanyagolandó tény, hogy a játékban lesz gyorsutazási rendszer, melyről egyelőre nem osztott meg az úriember semmilyen részletet.

Mindkettő örvendetes tény, főleg, hogy a játék térképe négyszer akkora lesz, mint a Fallout 4-é, mindenképpen örülünk neki, hogy lesz lehetőség gyaloglás nélkül A pontból B-be jutni. A Fallout 76 idén november 14-én érkezik PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra.
Fallout 76 olyan vizekre evez a játék stílusát tekintve, mely korábban nem volt jellemző a Fallout szériára, éppen ezért a rajongóknak sok kérdésre van az új iránnyal kapcsolatban.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

6 éve, 2 hónapja és 22 napja

Nem tudom eldönteni, mennyire korrekt ez. Inkább azt gondolom, az azonos szintűeknek azonos szintűekkel kéne egy pályán lennie.

válasz erre

zender

6 éve, 2 hónapja és 23 napja

Egyre jobban várom. mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

6 éve, 2 hónapja és 23 napja

Megnyugodhatnak a noobok. röhögő smiley

válasz erre
Fallout 76
9.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja