Nem kizárt, hogy átnevezik a FIFA-szériát

2021. október 07.
52.3401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Electronic Arts közölte, hogy véget vethet a FIFA-val kötött partnerségének a jövőbeli focis játékaival kapcsolatban, ami azt jelenti, hogy kidobhatja az ablakon a FIFA címet a kiadó.

Az EA Sports egyik első embere, Cam Weber egy blogbejegyzésében azt mondta, hogy az EA megvizsgálja annak lehetőségét, hogy a FIFA-val folytatott jogmegállapodási tárgyalások keretében átnevezze FIFA-sorozatát.

Ez azt jelenti, hogy felülvizsgálják a FIFA-val kötött névadási megállapodásukat, amely elkülönül minden egyéb hivatalos partnerségtől és licenctől a futball világában. A jövő évi epizódra még kiterjed a partnerség.

Lényegében Weber azt mondja, hogy az EA-nek nem kell szigorúan együttműködnie a FIFA-val a jövőbeli játékok terén, mert más helyeken is rendelkezik jogszerződésekkel.
5 hozzászólás

muki

2 éve, 8 hónapja és 27 napja

Kíváncsi leszek rá. Meg arra is ha megtörténik, mi lesz a játékkal... Ha van eszük abbahagyják az éves frissítést és f2p alapokra helyezik mint a PES-t.

válasz erre

VaPe

2 éve, 9 hónapja

Az igen. meglepett smiley

válasz erre

Hentes

2 éve, 9 hónapja

Igencsak komoly döntés. meglepett smiley Nem lehet hogy inkább a Fifa gondolkodik a dolgon, csak az EA ferdít? Simán kinézem belőlük. röhögő smiley

válasz erre

Gólem

2 éve, 9 hónapja

Merész lépésnek tűnik. Ha nem FIFA lesz a neve, messze nem lesz olyan ismert a játék.

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 9 hónapja

Ezzel ki is nyírják majd magukat.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások