Nem kevés spoileres érdekességet szivárogtattak ki a Resident Evil 2 remake-ről

2019. január 13.
6.5751
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Resident Evil 2 Remake demójának az adatbányászok egészen más okból örültek, mint mi átlagjátékosok, lévén nem kevés érdekes információt tudtak kideríteni a játék fájljaiból, amiket nem is voltak restek megosztani velünk.

Ha esetleg te teljes mértékben spoilermentesen szeretnéd kiélvezni a Resident Evil 2 Remake nyújtotta élményt, akkor azt ajánljuk, most ne olvass tovább, mivel kőkeményen a játék tartalmáról fogunk szivárogtatásokat közölni.

Egy ResetEra-felhasználó, Noodle talált rá, hogy visszatérnek a jól ismert "B Scenario"-k, melynek keretében olyan történetvonalakat élhetünk majd át, amit a fősztori során nem. Ada Wong irányíthatósága is meg lett említve, ellenben őt valószínűleg csak a Leon-történetszál keretében vezérelhetjük, azonban úgy fest, hogy visszatér a jól ismert Tofu Survivor is, ami egyfajta paródia minijáték.

Egy Rogue névre hallgató módra is utalást tesznek a fájlok, ami pontosan nem tudjuk még, mit takar, viszont egészen biztosan kell benne gyilkolásznunk, illetve eredményjelző és valamiféle bolt is lesz benne.

Végül pedig ami egészen érdekes, hogy a fájlok alapján úgy néz ki, hogy az az Ethan Winters is visszatér, akit a Resident Evil 7-ből ismerhettünk meg, de ő ugyebár nem volt benne az eredeti játékban anno.
3 hozzászólás

Imperator

2 hónapja, 2 hete

Érdekes spoileres hírt olvasni egy 20 éves játékról.

válasz erre

Direktor

2 hónapja, 2 hete

Várós játék, ezért inkább el sem olvasom a hírt.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 hete

Nagyon durva remake lesz ez, így kell ezt csinálni!

válasz erre
Resident Evil 2 Remake
14.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljarDAVE profiljaMonyo profiljaMarduk profiljaImperator profiljaWarriorAutobot profiljaretePceldaK profiljaManiac profilja