Nem kevés részletet tudtunk meg az Anthem-ről

2018. június 26.
10.2321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mark Darrah, az Anthem producere az idei E3 óta töretlenül válaszolja meg Twitter fiókján a beérkező kérdéseket a rajongóktól, ennek hála nem kevés részlet kiderült a BioWare új projektje kapcsán.

Elsősorban fontos, hogy több karaktert - az Anthem-ben Freelancer a nevük - is létrehozhatunk, az exoruhának megfelelő Javelin-eket pedig szabadon váltogathatjuk játékmenet során, tehát nem leszünk egyhez kötve. Először a Ranger Javelin-t kapjuk kézhez, majd a küldetések teljesítésével lesz elérhető szépen fokozatosan a másik három.

A használt Javelin-től függetlenül kaphatunk loot-ot a nem használatban lévőkhöz is, a loot pedig a Freelancer-ünk szintjétől fog függni, mely szintén fejleszthető lesz különféle perk-ekkel. Lesz inventory-nk is, a Javelin-ünket küldetés közben nem változtathatjuk meg, Darrah pedig megnyugtatta a játékosokat, hogy a küldetések 1-4 főig lettek tervezve, tehát semmi gond, ha valaki egyedül szeretne nekiveselkedni az Anthem világának, mely egyébként többféle küldetéstípust fog magával hordozni.
Anthem producere az idei E3 óta töretlenül válaszolja meg Twitter fiókján a beérkező kérdéseket a rajongóktól, ennek hála nem kevés részlet kiderült a BioWare új projektje kapcsán.'>
4 hozzászólás

RyutheStaR

6 éve, 3 hónapja és 22 napja

Online co-op móka...mai világban miért oly megterhelő egyeseknek a folyamatos net kapcsolat? Nem kell rá válasz.* mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 3 hónapja és 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

6 éve, 3 hónapja és 23 napja

Ha tényleg folyamatos net kell neki, akkor kuka az egész.

válasz erre

muki

6 éve, 3 hónapja és 23 napja

Egyre jobban várom! mosolygó smiley

válasz erre
Anthem
2.989 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja