Nem keményvonalas sci-fi lesz az Anthem, inkább olyan, mint a Star Wars

2017. június 27.
3.8891
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Anthem az idei E3 egyik nagy meglepetése volt, amit a Bioware legújabb alkotásaként már most rengetegen várnak, mint egy egészen különleges Destiny-pótlékot, amiről kiderült, hogy a látottakkal ellentétben nem egy keményvonalas sci-fi várható tőle.
 

Minderről Aaryn Flynn beszélt a CBC munkatársainak egy interjú során, amelyben egészen pontosan ezt mondta, amikor az Anthem világáról és beállításáról kérdezték őt:

[Az Anthem] a műfaját tekintve egy science-fantasy, ami nagyon hasonlít a Csillagok Háborújára, de nagyon hasonlít a Marvel univerzumra is, ahol rengeteg csodálatos dolog történhet, de nem kell azon aggódnunk, hogy miért történik, vagy hogyan történik, illetve mi a tudományos háttere.

Flynn aztán szóba hozta a Mass Effect-sorozatot is, ami szerinte az ő valódi keményvonalas sci-fi IP-jük, de az Anthem ahhoz mérten sokkal élvezetesebb és szórakoztatóbb játékvilágot és élményeket tár majd elénk.
4 hozzászólás

drift3r91

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

Mert a 15 évesek igényeinek kell megfelelni és lufik meg pónilovak lesznek a játékban akik segitenek a játék során. Nem kell temetni és a pályákból meg gameplayből tudni lehetett h nem sci fi, inkább fantasy. Sokan annyira remegnek ha egy portál kihoz egy hirt én pl magasról teszek rá ki mit ir majd én eldöntöm megjelenés előtt 1-2 nappal hogy mit ér nekem az a játék.

válasz erre

totyak

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Olvasom, amit mond, de nem értem, hogy mit akar közölni. Sci-fi, de nem sci-fi, ilyen lesz, meg olyan lesz, mi van?

válasz erre

muki

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Mondjuk ezzel a nyilatkozattal és iránnyal engem itt el is vesztettek.

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Hát ez annyira azért nem jó hír. Gondolom sokan nem ezt várták.

válasz erre
Anthem
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

wazko profiljaLaci721 profiljaturatur profiljaKoalaPaci profiljaXelosz profiljagery1113 profiljaMarduk profilja