Nem kell ide új Metal Gear Solid, így is erősödött a Konami bevétele

2022. május 13.
28.4881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Konami legutóbbi, március 31-én zárult pénzügyi jelentése szerint a vállalat minden idők legnyereségesebb évét könyvelhette el - a vállalat bevételei 10%-kal nőttek a pénzügyi év során, az üzemi eredmény pedig több mint kétszeresére, 580,1 millió dollárra emelkedett az előző évhez képest.

Az üzleti nyereség 25,2%-kal, 626 millió dollárra nőtt, a bevételek pedig 2,3 milliárd dollárt tettek ki, ami 9,9%-os növekedést jelent az előző évhez képest. A rekordszámok fő mozgatórugója a Konami digitális szórakoztatóipari ágazata, konkrétan a Yu-Gi-Oh! Master Duel volt.

A régóta futó anime és manga tulajdonán alapuló, kártyajátékok köré épülő - néha motoron játszott - ingyenes Yu-Gi-Oh! Master Duel játékot több mint 30 milliószor töltötték le PC-n, mobilon és konzolokon.

A digitális szórakoztatóipar többi részével együtt a Konami 1,7 milliárd dollárt és 595,9 millió dolláros nyereséget termelt. A Professional Baseball Spirits és az eBaseball Powerful Pro Yakyu 2022 szintén nagy sikert aratott a Konami számára Japánban, míg a szórakoztatóipari szegmens 152 millió dollárt termelt.

A Konami Gaming & Systems üzletágában 54%-kal nőtt a bevétel a kaszinó-, pachinko és arcade gépeket felölelő területen. A sport szintén nagyban hozzájárult a nyereséghez, 15,2%-os növekedéssel 327,6 millió dollárt hozott a vállalatnak.
3 hozzászólás

Moby Dick

2 éve, 12 napja

Nem semmi. Jól megy a szekér.

válasz erre

Patrik94

2 éve, 12 napja

Azta rohadt micsoda pénzek! meglepett smiley

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 12 napja

Hát azért lehetne.. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja