Nem kapjuk meg PC-re vagy más konzolokra a Demon's Souls-t

2020. szeptember 17.
66.3741
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hiába lenne logikus és hiába örülnének neki rengetegen, a Sony megerősítette, hogy a Bluepoint Games által készített Demons's Souls remake biztosan nem lesz élvezhető más platformokon, csak és kizárólag PS5-re szerezhetik majd be a rajongók.

Ezt azért kellett feltétlenül tisztáznia a Sony-nak, mert a Demon's Souls kapcsán korábban felmerült, hogy a PC-sek sem maradnak ki belőle, de a japánok igazi exkluzív húzócímként tekintenek rá, ezáltal nem terveznek vele más platformon, így nemcsak a többi konzolon, hanem számítógépen sem számíthatunk rá.

A Demon's Souls egyébiránt a PS5 egyik kezdőcíme lesz, hiszen novemberben már megjelenhet a konzolra, mely felénk a tegnapi bejelentések értelmében november 19-én várható majd - a világ más részein amúgy már november 12-én. Ha lemaradtál volna a játék legfrissebb kedvcsinálójáról, íme:

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

c0m1n65un

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Pont most tolom emulátorral az eredeti Demon's Souls-t (kimondottan jól fut egy középkategóriás Gamer PC-n), és iszonyat nagy játék.
A videó nézése közben először letaglózott ez a színpompás látvány. Tényleg gyönyörű, de itt véget is értek a pozitívumok. A mozgás animáció borzalmas. Annyira nem a Souls sorozatot idézi az, hogy Full páncélba, egy hosszú kardot úgy mozgat a csávó, mintha az papírból lenne, miközben liheg, mint egy tüdőbajos.
A lihegés egyébként is majdnem az őrületbe kergetett, ami nagy szó egy 5 perces videótól. A kamerakezelés is hiába lesz jobb, mint az eredetibe, hogy ha itt annyira közel rakják a karakterünket, hogy a fél képernyőt eltakarja.
Nagyon szeretem a Souls sorozatot, de most azt érzem, hogy ez a játék a grafikán kívül csak elvenni fog az eredetiből. A hangulat se jött át. Lehet, hogy jobban jártunk volna, ha csak egy kis ráncfelvarrást kap, mint a testvére. Remélem nem nekem lesz igazam, és tényleg méltó lesz az eredetihez.

válasz erre

rDAVE

1 hónapja, 2 hete

petrovicsz írta:
Majd két év múlva...
11 éve PS3 exkluzív. A Bloodborne meg 5 éve PS4. Lehet lesz PC-re, de mérget ne vegyél rá...

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 2 hete

Szerintem csak egy ideig lesz így. Aztán PC-re úgyis jön. Mostanában ez a divat.

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 2 hete

Majd két év múlva...

válasz erre
Demon's Souls
6.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gnoresz profiljaWickedSick profiljapityuska profiljaiPet profilja