Nem jön Switch-re a WWE 2K19, érkezik Ronda Rousey a ringbe

2018. július 10.
1.6101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A WWE 2K18 borzasztóan sikerült Switch-es portja után a 2K csapata úgy döntött, hogy az idei felvonás elkerüli a Nintendo hibrid konzolját, ezenfelül pedig egy új karakter is tiszteletét teszi a ringben.

A számtalan alacsony pontszámú értékelés, a rengeteg jajveszékelő hang a bugok miatt, és a tonnányi akadás eljutott a fejlesztőkhöz is, ők pedig úgy látták a legmegfelelőbbnek, ha a WWE 2K19 esetében az Xbox One, a PC, és PlayStation 4 platformokra koncentrálnak elsősorban.

Ugyebár tavaly tett próbát először a 2K a Switch-re portolással, és ez a kísérletezés egészen biztosan nyomot hagyott a csapatban. Bár azt nem zárták ki, hogy a jövőben akár érkezhet az említett platformra akár az idei, akár az elkövetkezendő pankrációs mókák közül valamelyik, remélhetőleg addig időt áldoznak rá, hogy legközelebb ne járjanak így.

Ezenfelül a 2018-as Royal Rumble eseményen debütált UFC Hall of Fame tag, és olimpiai éremmel is büszkélkedő színésznő, Ronda Rousey is érkezik a WWE 2K19-be, aki Rey Mysterio-val karöltve lesz az előrendelők ajándéka. A hölgy debütálása alkalmából egy hangulatos teaser is érkezett.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

1 éve, 10 hónapja és 20 napja

Szerencsések a Switch tulajok, megússzák ezt a förmedvényt. Véleményem szerint a többi platformra sem kellene kiadni

válasz erre

VaPe

1 éve, 10 hónapja és 21 napja

A trailer egész jó lett.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 10 hónapja és 21 napja

Hát ez ***** nagy. Tavaly elbasztuk, most inkább meg se csináljuk!

válasz erre

Tommy

1 éve, 10 hónapja és 21 napja

Tavaly feleennyi Switch volt, annak mi köze a mostani kiadáshoz? Ha meg ők baszták el a portot, akkor nem kéne inkább jót csinálni?

válasz erre
WWE 2K19
19.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sunyi78 profiljagery1113 profilja