Nem hiszed el, de jövő héttől te is lehetsz űrhajós!

2017. június 26.
3.9821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mintegy másfél évnyi Föld körüli túra után újra visszatér Budapestre a világ legnagyobb utazó űr-gyűjteménye, vagyis a NASA és az űrrepülés történetét összefoglaló Gateway to Space kiállítás, amely július 1-től szeptember 11-ig látogatható a Millenárison.

Bár a kiállítást már tavaly több tízezer ember látta, azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel idén visszatér Magyarországra az űrexpó, amely az Utazás a Holdra című regénnyel indít, és egészen a Mars expedícióig foglalja össze az eddig történteket, sőt mi több, miközben megismerhetjük az űrutazás legtöbb kellékét, többek között még testközelből is megtapasztalhatunk, illetve kipróbálhatunk bizonyos dolgokat.

A tavalyi tárlathoz mérten például idén sokkal fontosabb szerepet kap az interakció, ezáltal a legkülönfélébb szimulátorokkal tudjuk tesztelni magunkat, így kipróbálhatjuk, hogy milyen űrhajósok és pilóták lennénk, sőt mi több, a zéró gravitációs géppel még a súlytalanság állapotát is megismerhetjük.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

3 éve, 10 hónapja és 23 napja

Nem lenne rossz ha nem kellene külön fizetni még a belépőn felül a királyabb cuccokért!
Persze a kiállítás is érdekes, de úgy is az ilyen szimulátoroknál áll a sor és még fizetni is kell... egyszer elég volt.

válasz erre

muki

3 éve, 10 hónapja és 23 napja

Mindenképp kipróbálom, nagyon tetszik. Örülök hogy megint elhozták.

válasz erre

totyak

3 éve, 10 hónapja és 23 napja

Zéró gravitációs gép??? Nem is tudtam, hogy van olyan. Buli lehet ez a kiállítás, még azoknak is, akik amúgy kevésbé érdeklődnek az űrbéli dolgok iránt.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Grifid profiljaManiac profilja