Nem hiszed el, de ebből a prototípusból lett a Cuphead

2018. október 01.
5.5441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Studio MDHR csapatának berkein belül elkészült Cuphead az utóbbi évek egyik legjobb és legkülönlegesebb indie címe lett, ami nemcsak elképesztő nehézségével, hanem a harmincas évek rajzfilmjei által ihletett megjelenésével is képes volt levenni minket a lábunkról.

A fejlesztők pedig most beavattak minket néhány kulisszatitokba, a Twitteren ugyanis bemutatták a Cuphead nagyon-nagyon korai, Flash-játékként létezett prototípusát, ami nyomokban sem nagyon emlékeztet a csészefejek későbbi kalandjaira, egyedül talán a perspektíva terén tudunk párhuzamot vonni közöttük.

A kérdéses prototípus egyébiránt a Jay & a Slushie név alatt volt ismert, és azt a célt szolgálta, hogy a játékmenet mechanizmusát kidolgozhassák vele a készítők, hiszen miután ez már működött, nem volt nehéz feladat felépíteni rá egy különleges világot. Persze így is egészen meglepő, hogy miből lett a cserebogár!


Cuphead az utóbbi évek egyik legjobb és legkülönlegesebb indie címe lett, ami nemcsak elképesztő nehézségével, hanem a harmincas évek rajzfilmjei által ihletett megjelenésével is képes volt levenni minket a lábunkról.'>
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 7 napja

A játék zseniális, de mocsok idegesítő röhögő smiley

válasz erre

Gólem

6 éve, 8 napja

Be****ás! röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 8 napja

Az de kemény! meglepett smiley Egy picit felfejlődött a végére a graf. röhögő smiley

válasz erre

Vidoros

6 éve, 8 napja

Elég minimalista volt! röhögő smiley

válasz erre
Cuphead
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások