Nem fogja tartani fixen a 60FPS-t a Call of Duty: Black Ops 4 battle royale módja

2018. szeptember 06.
4.1541
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nemrégiben ugyebár megtudtuk, hogy a Call of Duty: Black Ops 4 battle royale módja valóban fog zombikat tartalmazni, ennek kapcsán pedig befutott néhány érdekes részlet is, egyenesen a fejlesztőcsapat Treyarch jóvoltából.

Bár volt egy felvetés a közösség részéről, hogy esetlegesen a zombik helyettesíthetnék a zsugorodó kört és az egyre beljebb csoszogó zombihorda lehetne az, ami kisebb játéktérre tereli a játékosokat, azonban, mint az kiderült, az élőhalottak néhány specifikus ponton lesznek elszórva, többnyire olyanokon, melyek a széria zombis pályáiból merítettek ihletet, mint például az Asylum és a Lighthouse.

Egy fénysugár fogja jelezni a zombik hollétét, viszont túl nagy tömegre nem kell számítani, többnyire 5-8 fős csoportosulásokban lesznek jelen, amennyiben felvesszük velük a harcot, könnyedén megeshet, hogy valamiféle lootot dobnak, ez pedig lehet akár olyan cucc is, ami a franchise zombi módjából lett átmentve.

Érdekesség még, hogy lesznek különféle kihívások is, melyekkel karaktereket tudunk kioldani, illetve egy technikai részlet is befutott, miszerint a Blackout nem feltétlenül fogja fixen tartani a 60FPS-t, de nem is szándékoznak visszafogni 30-ra.
4 hozzászólás

drift3r91

6 hónapja, 1 napja

PC n nincs frame zár srácok nyugi.

válasz erre

WickedSick

6 hónapja, 1 napja

zender írta:
PS4-en és PC-n se?
Valószínűleg PC-n nem lesz lockolva a framerate (nem hivatalos közlemény), ez egészen biztosan a PlayStation 4-es és Xbox One-os verziókra értendő.

válasz erre

zender

6 hónapja, 1 napja

PS4-en és PC-n se?

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 1 napja

Ez a zombis dolog így jól hangzik!

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profiljaszattila profilja