Nem értettél mindent a Destiny 2 trailerből? Nézd meg a kielemzését és a gyűjtői kiadást!

2017. március 31.
3.5471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Tegnap este hivatalosan is bemutatkozott a Destiny 2 elképesztően hatásos és látványos első mozgóképe, amely olyan sok részletet tartalmazott, hogy sokan talán fel sem ismertek benne minden lényeges dolgot.

Az Arekkz Gaming csapata éppen emiatt most újra előszedte a felvételt, és kis túlzással képkockáról-képkockára kielemezte mindazt, amit láthattunk, így külön kitérve a sztori elemekre, a karakterekre, az ellenfelekre, de hallhatunk a videón a PC-s változatról, a nyáron elrajtoló bétáról, sőt a későbbi DLC támogatásról is.

Nézd nagyban ezt a videót!




A Bungie ugyanis már nagyon határozott elképzelésekkel és tervekkel rendelkezik mindenről, ami a Destiny 2 kapcsán fontos lehet, éppen ezért például a gyűjtői kiadást is megmutatták már, ami első blikkre talán uncsinak tűnik a táskával meg a papírokkal, de ha elmondjuk például, hogy abban a táskában egy napelemes USB töltő is megbújik, a papírosok között pedig minden dokumentumot megtalálhatunk a Cabal Birodalomról, hovatovább a teljes Season Pass-hoz hozzáférhetünk vele, akkor talán nem is tűnik olyan rossznak.

Nem értettél mindent a Destiny 2 trailerből? Nézd meg a kielemzését és a gyűjtői kiadást! - 2. kép

Nem elfeledni még, hogy a Destiny 2 szeptember 8-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, első gameplay felvételeit pedig május 18-án mutatják majd meg egy livestream során.
Destiny 2 elképesztően hatásos és látványos első mozgóképe, amely olyan sok részletet tartalmazott, hogy sokan talán fel sem ismertek benne minden lényeges dolgot.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 27 napja

Nagyon fura az a tatyó, nekem nem tetszik. És amúgy is elég szegényes a pakk.

válasz erre

marco

7 éve, 8 hónapja

Vidoros írta:
De jó lenne ha lenne felirat hozzá... Alig értek valamit.
Tedd rá a feliratot. Az sokat segít a szövegértésben.

válasz erre

Vidoros

7 éve, 8 hónapja

De jó lenne ha lenne felirat hozzá... Alig értek valamit.

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja