Nem egy, nem kettő, hanem három Dark Zone terület lesz a The Division 2-ben

2019. január 17.
6.0241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az egyik legnagyszerűbb aspektusává nőtte ki magát a The Divisionben a Dark Zone, ami egy PvPvE zóna volt, a feszültség pedig az egekbe tudott törni, amikor nem tudtuk, hogy a velünk szembejövő brigád békén hagy minket, vagy lenyúlja a nehéz munka árán megkaparintott lootunkat.

Nem is kérdéses, hogy a második részre is visszatér ez a lehetőség, ami több ízben is különbözni fog az elődben látottaktól - például, hogy kapásból három Dark Zone terület is lesz a játékban, mindegyik egyedi kialakítással.

Azon a szisztémán is változtattak, hogy a The Division 2-ben már nem az alapjátékból hozott statisztikáinkkal fogunk villogni a Dark Zone-ban, hiszen amint betesszük ide a lábunkat, azon nyomban kiegyensúlyozásra kerülnek a játékosok statjai, de az se csüggedjen, aki az első részben megismert Dark Zone-rendszert kedvelte, lévén a három zónából mindig lesz egy, amelyik a hagyományos szabályokkal működik, tehát balanszolás nélkül és baráti tűzzel. Egy Dark Zone játékmenetben egyszerre 12 játékos lehet jelen.

Sima PvP módok is várnak ránk a premiert követően, egyaránt lesz Team Deathmatch, Skirmish és Domination, de szerencsére nem kevés videóanyag érkezett, így ezeket alant szépen meg is tekinthetitek egymás után.

Nézd nagyban ezt a videót!

2 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 6 hónapja és 27 napja

Gondolom ez ment a legjobban. Meg kell lovagolni a sikert.

válasz erre

zender

1 éve, 6 hónapja és 27 napja

Hát erre én őszintén kíváncsi leszek!

válasz erre
The Division 2
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profiljasmadi1968 profiljaGargameth profilja