Nem Echo lesz az Overwatch következő karaktere

2019. március 12.
5.5961
Maniac profilja, adatai
Maniac
Továbbra is intenzíven bővíti az Overwatch tartalmát a Blizzard, aminek apropójából a napokban Baptiste név alatt már a harmincadik hős csatlakozott a játékhoz, és sokan úgy vélik, tudják ki lehet a következő a sorban.

A Blizzard által a tavalyi BlizzCon expón bemutatott Reunion videója óta ugyanis sokan biztosak benne, hogy Echo sem marad majd ki az Overwatch hősei közül, sőt mi több, nagy valószínűséggel ő lehet a következő újonc a sorban.

Ezt a pletykát sikerült elhessegetnie most a HighscoreHeroes név alatt működő német Overwatch Youtube-csatornának nyilatkozva Joshua Noh-nak, avagy a népszerű online FPS egyik fejlesztőjének, aki hosszas nyilatkozatában két nagyon fontos dolgot erősített meg.

Az első, hogy Echo valóban az Overwatch egyik hőse lesz egyszer, azonban biztosak lehetünk abban, hogy nem ő lesz a következő, aki csatlakozik majd a játékhoz. Ezzel tehát most okosabbak is lettünk, meg nem is...
1 hozzászólás

WarriorAutobot

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Minél több mindent tolnak ki annál foghíjasabb a lore!
Én örülök neki hogy fejlesztik meg minden, de most már lehetne egy Story mód!!!!
Vagy lehet itt is azt csinálják mint a Titanfall esetében, hogy majd a második rész jön sztorival az első meg csak online lövölde marad?

válasz erre
Overwatch
13.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljaHellblade profiljamarco profiljababem profilja