Nem dohányozhat majd egy karakter sem a Gears 5-ben

2019. július 13.
2.0991
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nem szokatlan gyakorlat, hogy a cigarettázást mellőzik a filmesek, játékkészítők, amikor az alkotás hőseiről van szó, ám egy ilyen húzást talán pont nem az adrenalintól és tesztoszterontól duzzadó Gears 5-től várnánk.

A Variety szerint a Truth Initiative nevezetű dohányzásellenes szervezet felkereste a Turnert, avagy a Gears 5 esport szcénájának helyet adó közvetítő felületet, majd ők egyeztettek a Microsofttal és a fejlesztőkkel annak érdekében, hogy ne jelenjen meg egy darab cigaretta sem a játékban.

A The Coalition fejese, Rod Fergusson elmondta, hogy első kézből látta a cigarettázás "pusztító hatását", éppen ezért mindig is fontos volt számára, hogy ne használja narratív eszközként őket.
Gears 5-től várnánk.'>
8 hozzászólás

totyak

5 éve, 1 hónapja és 11 napja

Cigi nem frankó, de a tömegmészárlás jöhet. Fucking logic.

válasz erre

Hentes

5 éve, 1 hónapja és 11 napja

Már a Starcraftból is kivették, az is röhejes volt.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 1 hónapja és 11 napja

[Tiltott felhasználó!]

Imperator

5 éve, 1 hónapja és 11 napja

Tipikus hülye felfogás, nem csak itt de lassan a sorozatok nagy részében sem mutatnak dohányzást, tiszta röhej mikor épp cigizik valaki és egyszerűen kitakarják vagy elhomályosítják a képet. Értem én hogy a gyerekeket akarják védeni, de ha bárki is kimegy utcára, 5 perc alatt legalább 10 dohányossal összefut, értelmetlen ez a cenzúra. A dohányzás, kivillanó cicik mind mind megrontják a gyermekek fejlődését, de hogy láncfűrésszel szétkaszabolom az idegenek miközben a vér mindenhova fröccsen az természetesen rendben van, főleg egy 18+-os játéknál.

válasz erre

Direktor

5 éve, 1 hónapja és 11 napja

Felesleges momentum a cigi egy játékban, de ha hű környezetet akarnak akkor kellene bele. Nekem nem fog hiányozni az biztos.

válasz erre

muki

5 éve, 1 hónapja és 12 napja

Szerintem ez így helyes. Engem rettenetesen zavar a cigi, nem csak az életben, hanem a filmekben, játékokban is. Mondjuk ennyi erővel ****k se legyenek.

válasz erre

Xelosz

5 éve, 1 hónapja és 12 napja

Hát én világ életemben cigi ellenes voltam utálom a szagát stb
De ez sztem hülyeség videójátékban vagy filmben igenis menő tud lenni a Vanquesh című játékban is eszméletlen laza mikor akció közben fedezékben rágyújtasz egy gyors cigire aztán darálsz tovább röhögő smiley
Eleve ha a korhatározás működne ilyen művekhez nem is szabadna jutnia kiskorúaknak...

válasz erre

Moby Dick

5 éve, 1 hónapja és 12 napja

Ez érthető bár kár tagadni a létező dolgokat.

válasz erre
Gears 5
20.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja