Nem biztos, hogy megjelenhet áprilisban a Minecraft: Dungeons

2020. március 18.
7.6631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alaposan felülírja a koronavírus a játékipari terveket is, amit mi sem bizonyít jobban más, mint a Mojang bejelentése, akik a Minecraft: Dungeons fejlesztéseit teljesen átütemezték, köszönhetően annak, hogy a járványveszély idejére otthonról végzik a munkatársak a kapcsolódó munkálatokat.

Azonban ők sem voltak felkészülve erre a munkavégzési formára, aminek eredményeképpen a Twitteren írtak egy rövid közleményt arról, hogy bár mindent megtesznek a folyamatok optimalizálásának érdekében, azonban úgy tűnik, hogy a home office annyira lelassította a munkát, hogy nem tudják tartani az áprilisra kitűzött megjelenési dátumot.

Egyelőre még csak a vészharangot kongatta meg a csapat, konkrét csúsztatás nem történt, de ha a helyzet nem normalizálódik, és a fejlesztők nem tudnak bemenni az irodába, készüljünk fel arra, hogy a Minecraft: Dungeons nem fog megjelenni áprilisban, csak pár hónappal később.

Minecraft: Dungeons fejlesztéseit teljesen átütemezték, köszönhetően annak, hogy a járványveszély idejére otthonról végzik a munkatársak a kapcsolódó munkálatokat.'>
2 hozzászólás

Patrik94

4 éve, 5 hónapja és 9 napja

Otthon sokkal könnyebb melózni, nem értem ezt a fennakadást. Mondjuk ez a játék pont nem fog hiányozni. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

4 éve, 5 hónapja és 9 napja

Úristen, micsoda törés! röhögő smiley

válasz erre
Minecraft: Dungeons
6.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja