Nem Ashley Burch hangján szólal meg Chloe a Life is Strange: Before the Storm-ban

2017. június 13.
3.1001
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az E3 sokak számára egyik legfontosabb bejelentése volt, hogy végre készülődik a Life is Strange folytatása, ami konkrétan egy történeti előzmény lesz, azonban a rózsaszín ködbe egy kis komorság vegyült, miután kiderült, hogy valaki hiányozni fog a stáblistáról.
 

Ashley Burch ugyanis a Twitteren keresztül jelentette be, hogy a SAG-AFTRA sztrájk miatt - ez a a szinkronszínészek hónapok óta húzódó sztrájkja, melynek Ashley is tagja - nem vehet részt a Life is Strange: Before the Storm munkálataiban, így a rajongók legnagyobb bánatára Chloe nem az ő hangján szólal majd meg, mint ahogyan megszoktuk korábban.

Mint egy másik bejegyzésből kiderült, ez számára is nagy szívfájdalom, hiszen Chloe karaktere közel állt hozzá, de legalább azt elmondhatja, hogy az új színésznővel konzultálhat és tanácsokat is adhat neki a vagány csajszi megformálásához.


4 hozzászólás

totyak

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nagy kár, az a játék úgy volt tökéletes. Filmeknél sem szeretem, amikor megszokom egy színész magyar hangját, aztán egyszercsak új hangon szólal meg.

válasz erre

WarriorAutobot

8 hónapja,

Oh... ez szomorú.
Pedig nagyon jó volt Chloe hangjaként. Kezdek kicsit aggódni a játék miatt, nem a Dontnod fejleszti, nem Ashley Burch Chloe hangja... ezek nem jó előjelek.

válasz erre

rDAVE

8 hónapja,

Szomorú, hogy nem ugyanaz lesz a hangja, de úgy látszik a sztrájk nem sok mindenkit zavar, mert még egy játékot se dobtak el a kiadók...

válasz erre

Tommy

8 hónapja,

Sztrájkolnak. Oké. Bírjanak ki nálunk egy hetet. Akkor rájönnek micsoda kivételezett helyzetben vannak!

válasz erre
Life is Strange: Before the Storm - Episode 1
1.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
E3 2017
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaWillThaWheel profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaBvektor profiljaiPet profiljaiPet profiljaWarriorAutobot profiljaiPet profiljaiPet profiljaManiac profiljaLaci721 profiljaSid3481 profilja