Nem aprózza el a Bethesda: 7 új játékot is készítenek, köztük minden eddiginél nagyobbakat!

2017. február 20.
4.3241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Todd Howard, avagy a Bethesda vezére nemrégiben alaposan kinyitotta a száját a Glixel munkatársainak, akiknek azon túl, hogy bejelentette, jól állnak a Fallout 4 VR munkálatai, pár jövőbeni projektről is beszélt egy kicsikét.

Konkrétumok persze nem hangzottak el, ugyanakkor a Gamingbolt a beszélgetésből kiemelte, hogy Howard elmondása szerint állítólag hét új játék is készül a Bethesda stúdiójának berkein belül jelenleg, amelyek közül kettőt már ismerünk - a Fallout 4 VR mellett ugyebár a Switch-re érkező Skyrim az -, de hogy mi lehet a többi, az egyelőre nem ismert.

Azt azonban tudjuk még, hogy Todd szerint állítólag a mostani alkotásaik között vannak olyan sokkal nagyobb projektek, mint amit eddig valaha is készítettek nekünk, hovatovább van két olyan be nem jelentett játékuk, melyek egészen mások lesznek, mint a kiadó korábbi művei, de azért még így is egyértelműen megállapítható róluk, hogy kik alkották őket.

Érdekesség, hogy a hét új projekt között szinte biztosan megbújik legalább egy mobiljáték is, amiről Howard a hétvégén beszélt első ízben, hiszen a kiadó rendkívüli mértékben fellelkesedett a Fallout Shelter sikerén.
jól állnak a Fallout 4 VR munkálatai, pár jövőbeni projektről is beszélt egy kicsikét.'>
6 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 8 hónapja és 16 napja

Majd csak kisül valami jó is a házuk táján, de a bugokat azokat remélem benne hagyják! Bug nélkül nem is igazi a Bethesda! röhögő smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 8 hónapja és 17 napja

Mobiljáték már egy mínusz, az nem érdekel, tehát számoljunk csak hattal. Ha a hatnak csak a fele valami szuper játék lesz, már nyertünk.

válasz erre

Ronalddo

7 éve, 8 hónapja és 17 napja

Nem fognak unatkozni idén sem a srácok! mosolygó smiley

válasz erre

RyutheStaR

7 éve, 8 hónapja és 17 napja

Jöhet a DOOM 2 és az új TES rész! :3

válasz erre

kylx

7 éve, 8 hónapja és 17 napja

VaPe írta:
Új Falloutot a népnek! mosolygó smiley
Nene, várjanak pár évet amíg beér a VR a köznépnek. Aztán valami baromi jó Fallout 5öt kérünk. Addigra az 1 PB-s merevlemezek is elterjednek, lehetne Fallout 5: U.S.A. .

válasz erre

VaPe

7 éve, 8 hónapja és 17 napja

Új Falloutot a népnek! mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja