Nekiment a Gearbox a SEGA-nak az Aliens: Colonial Marines miatt

2014. július 31.
3.0541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
ted profilja, adatai
ted
Kevesen vannak, akik szerint az Aliens: Colonial Marines legalább egy jól összerakott játék lett volna, a fejlesztő Gearbox azonban szeretné, ha őket senki nem piszkálná, ugyanis minden a SEGA hibája.

Sokan nem voltunk elégedettek a SEGA által kiadott és Gearbox fejlesztette Alien-játékkal, egy rakás játékos pedig fogta magát, és beperelte a két céget a vásárlók megtévesztése miatt. A Gearbox kemény hangon fejtette ki, miért is kéne ejteni a vádakat a fejlesztők ellen.

Steve Gibson, a Gearbox alelnöke volt az, aki megpedzegette, hogy az egész incidensnek a cége ugyanolyan áldozata, mint a játékosok, ugyanis a fejlesztés végső fázisában a Gearbox-nak kellett pénzelnie a projektet a SEGA helyett, és ezt a több millió dolláros befektetést végül sosem kapták vissza.

Gibson azt is határozottan cáfolta, hogy külön motort és pályákat írtak volna a játék demozásához, a bennmaradt bugokról pedig csak és kizárólag a SEGA tehetett, hiszen ők sürgették a megjelenést.
Aliens: Colonial Marines legalább egy jól összerakott játék lett volna, a fejlesztő Gearbox azonban szeretné, ha őket senki nem piszkálná, ugyanis minden a SEGA hibája.'>
4 hozzászólás

totyak

10 éve, 5 hónapja és 26 napja

Vásárló megtévesztése? Hol élnek ezek? Ennyi erővel sok céget lehetne perelni.

válasz erre

WillThaWheel

10 éve, 5 hónapja és 27 napja

Sokáig húzódik ez a vita...

válasz erre

zender

10 éve, 5 hónapja és 27 napja

Ezek nagyon egymásnak ugrottak, nem csitul a dolog pedig már több éve történt...

válasz erre

wegh

10 éve, 5 hónapja és 27 napja

"Anyaaaaa,de ők voltaaaaak!!! Én nem tehetek semmirőőől!!!" Kb így hangzik ez az utólagos mentegetőzés és mutogatás röhögő smiley

válasz erre
Aliens: Colonial Marines
10.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja