Nehezebb lesz a Dark Souls-nál a Sekiro: Shadows Die Twice

2018. június 21.
4.3491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Van egy rétege a Dark Souls és Bloodborne játékosoknak, akik kontroller összetörés nélkül vitték végig a játékot, nekik mindenféleképp jó hír lehet, hogy a FromSoftware új fejlesztése még ezekhez képest is brutálisabb élmény lesz.

Az idei Microsoft E3 konferencián leleplezte a FromSoftware új játékát, a Sekiro: Shadows Die Twice-t, ami sokakban ébresztett szkepticizmust azzal kapcsolatban, hogy ez egy mezei Dark Souls klón lesz. A fejlesztők aztán elmondták, hogy ez az állítás miért nem állja meg a helyét, de arra senki sem számított, hogy a játék még a Dark Souls-nál, sőt, a Bloodborne-nál is több kihívást fog tartogatni a játékosok számára.

Tekintve, hogy most már a pályát vertikálisan is kihasználhatjuk, a játék sokkalta több lehetőséget fog biztosítani egy-egy ellenfél legyőzésére, ami viszont időt és türelmet kíván, hogy kitapasztaljuk az adott ellenség gyenge pontját. A Sekiro: Shadows Die Twice viszont minden játékosnak más élményt fog nyújtani, minden a mi játékstílusunktól függ majd.
4 hozzászólás

Mordorer

6 éve, 4 hónapja

Hát remélem is nagyon hogy így lesz! mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 4 hónapja

Annyira sok ígéret jön ezzel a játékkal kapcsolatban hogy most már tényleg nagyon várom!

válasz erre

WickedSick

6 éve, 4 hónapja és 1 napja

Vidoros írta:
Ezt má megírtákok egyszer. Vagy kétszer.
Azt, hogy a Sekiro nehezebb lesz, mint az említett játékok, még nem. A Ghost of Tsushimával kapcsolatban írtunk, hogy az épp, hogy könnyebb lesz mint a Souls játékok, illetve a Sekiro kapcsán, hogy miben fog eltérni a Dark Soulstól, de a nehézségről eddig semmit nem tudtunk.

válasz erre

Vidoros

6 éve, 4 hónapja és 1 napja

Ezt má megírtákok egyszer. Vagy kétszer.

válasz erre
Sekiro: Shadows Die Twice
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja