Néhány kép a Blizzcon 2009-ről

2009. augusztus 25.
1.6481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A múlt hét folyamán nem csak a gamescom 2009-nek örülhettünk, hanem a hétvégébe nyúlva, már a Blizzcon 2009-nek is, amely a Blizzard saját kis összejövetele.

Míg előbbi rendezvényen nem győztük kapkodni a fejünket, olyan híráradat volt, addig utóbbi esetében csak két komolyabb bejelentést kaptunk, ami érthető is, hiszen a Blizzcon elsősorban arról szól, hogy a sok Blizzard fanatikus összeül, és jól érzi magát, partizik, nézelődik, valamint játszik, játszik, játszik és játszik...

A két komolyabb bejelentés közül az egyik a World of Warcraft legújabb, soron következő kiegészítője, a Cataclysm volt, amely két új fajjal és rengeteg újdonsággal fogja színesíteni Warcraft világát. A másik bejelentés pedig egy kiscsoportos darab, bár jelentősége megkérdőjelezhetetlen, ugyanis megtudtuk, hogy a Diablo III negyedik kasztja vajon mi lesz. Igen, már mindenki tudja, ő a monk, egy amolyan harcos szerzetes, aki gyorsaságával és harci botjaival sokak szerint talán a paladint fogja felváltani.

Ezeken kívül is érkeztek még apróságok a Blizzard rendezvényéről, de a fontosabb egyértelműen ez a két bejelentés volt. Mindenesetre aki már kívülről tudja az egész históriát, és szeretné inkább megnézni azt, hogy ezeket a bejelentéseket hol, milyen körülmények között hozták nyilvánosságra, az húzza lejjebb az oldalt, hiszen érkezett néhány kép, magáról a Blizzcon 2009-ről. Elsősorban érdekességek láthatók rajtuk, de megnézésük így is ajánlott. Íme, most következnek:


Néhány kép a Blizzcon 2009-ről - 2. kép


Néhány kép a Blizzcon 2009-ről - 3. kép


Néhány kép a Blizzcon 2009-ről - 4. kép


Néhány kép a Blizzcon 2009-ről - 5. kép


Néhány kép a Blizzcon 2009-ről - 6. kép


Néhány kép a Blizzcon 2009-ről - 7. kép


Néhány kép a Blizzcon 2009-ről - 8. kép


Néhány kép a Blizzcon 2009-ről - 9. kép


nincs még hozzászólás

Minden hír, videó és cikk
Blizzcon 2009
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Yanez profiljamarco profiljatotyak profiljapityuska profiljadarkomen profiljagery1113 profiljakylx profiljaMonyo profilja