Néhány tény a Resident Evil Revelations 2-ről

2014. október 11.
2.1901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
Az ez évi NYCC Resident Evil panelén felfedtek néhány érdekes tényt a Resident Evil Revelations 2-ről, többek között a helyszínről, arról, hogy miért lesz epizodikus valamint egy így készült videót is bemutattak az élőszereplős előzetesről.

Elárulták, hogy a Revelations 2 epizodikussága melletti döntésre a közösségre való összpontosítás vezetett. A fejlesztő csapat látni akarja a rajongók reakcióit, találgatásaikat a következő epizódokról, így megerősítve a várakozást.

Mint ahogyan a rajongók már tudhatják, Claire-t elrabolják és egy rejtélyes sziget cellájában tér magához. Tény, hogy ez egy direkt utalás a Resident Evil Code: Veronica nyitójelenetére. Ez a cím tele lesz az előző részekhez szóló tiszteletadásokkal és easter egg-ekkel, amiket a játékosoknak kell megtalálni.

Magát a szigetet azért választották ki helyszínnek, hogy erősítsék a horrorjátékokra jellemző erős klausztrofób érzést, ami megvolt az első Revelations játékban és a korábbi Resident Evil címekben.

Először tűnk fel egy új ellenségtípus, amit Afflicted-nek hívnak. Az áldozatok egy félresikerült kísérlet eredményeképpen, emberi kinézetüket nem, de értelmüket teljesen elveszítették, és agresszíven támadnak mindenkire, aki megközelíti őket. Ezek nem hagyományos zombik és nem is az egyetlen ellenfelek a játékban. A videóról pedig felkerült egy kalózfelvétel a netre:

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
4 hozzászólás

totyak

5 éve, 11 hónapja és 18 napja

Szerintem a rajongók elégedettebbek lennének, ha teljes játékot kapnának, nem epizódokat. Legalább is, ha magamból indulok ki.

válasz erre

bekecs

5 éve, 11 hónapja és 18 napja

Kíváncsian várom, de elsőként a HD-sított verzióval szeretnék már játszani...

válasz erre

ENCELADUS

5 éve, 11 hónapja és 18 napja

Nekem ez kell

válasz erre

juhaszandor

5 éve, 11 hónapja és 18 napja

Easter Egg-ekkel mindig jobbak a játékok Főleg, ha jól el vannak rejtve

válasz erre
Resident Evil: Revelations 2
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaSándorkolbász profiljaMarduk profiljaImperator profiljagery1113 profiljarDAVE profiljaManiac profilja