Néhány szóban a Binary Domain többjátékos módja

2011. november 07.
1.5891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Yakuza-sorozat fejlesztőcsapatának legújabb alkotásáról már számtalan apróságot hallhattunk a múltban, ámde többjátékos módjáról eleddig csak annyit tudtunk biztosan, hogy lesz.
 

A hétvége folyamán azonban kiderült, hogy milyen is lesz, a Sega ugyanis bejelentette a játék multiplayer módjait, illetve az azokban felhasználható karakterosztályokat. Megtudtuk továbbá azt is, hogy nem csak a szokásos kompetitív játékmenet, hanem kooperatív lehetőség is társul majd a multiplayerhez.

Utóbbi eshetőség nyilván nem igényel magyarázatot, előbbi azonban olyan szinten igen, hogy legalább megnevezzük a játékmódokat, amelyek már címükkel is beszédesek. Közös pontjuk, hogy mindegyikben 10 játékos vehet részt egyszerre, méghozzá a Free For All, a Team Death Match, a Team Survival, az Operation, a Data Capture és a Domain Control lehetőségeket betöltve, amelyek vagy arról szólnak, hogy mindenkit megöljünk, vagy arról, hogy mindent túléljünk, netán elraboljunk, illetve birtokoljunk.

Sok újdonságot tehát nem várhatunk a Binary Domain többjátékos mókájától, ez pedig igaz a karakterosztályokra is, amelyek között a Soldier, a Scout, a Sniper, a Heavy Gunner és a Striker kapnak helyet. A PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is érkező játék 2012 elején érkezik, egy Gears of War-sorozatra hajazó, fedezékrendszer-alapú akciójátékként.
1 hozzászólás

Braddock

9 éve, 10 hónapja és 14 napja

Csak jöjjön már!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljamarco profiljaiPet profilja