Néhány napon belül már zúzhatunk is a Transformers: Fall of Cybertron demójával

2012. július 27.
2.9551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Activision legfrissebb sajtóközleménye szerint a High Moon Studios által fejlesztett Transformers: Fall of Cybertron kipróbálható változata a tervek szerint valamikor a jövő hét folyamán kerül majd fel a konzolok online szolgáltatásaira.

Ez tehát annyit jelent konyhanyelven, hogy a jövő heti konzolos frissítéssel egyetemben már minden PlayStation 3 és Xbox 360 masinával rendelkező fanatikus letöltheti a legújabb Transformers játék demóját, méghozzá ingyen és bérmentve.

Habár az illetékesek napra pontosan július 31-ét nevezték meg a demó megjelenésével kapcsolatban, de az várhatóan az európai régióban egy-két napot eltolódhat az aktuális konzolos frissítés függvényében.

Ami tehát ezért hivatalos, hogy jövő héten már mindenki megkapja a Fall of Cybertron demóját, amelyben két egyjátékos küldetés mellett belekóstolhatunk a kompetitív többjátékos módba, valamint a karakterkészítésbe is. A játék végleges változata várhatóan augusztus 24-én fog megjelenni a két kurrens HD konzolra, majd később remélhetőleg PC-re is.
Transformers: Fall of Cybertron kipróbálható változata a tervek szerint valamikor a jövő hét folyamán kerül majd fel a konzolok online szolgáltatásaira.'>
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 27 napja

Nekem a másodikrész tetszett

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 27 napja

Engem sem, de ez jól néz ki.

válasz erre

Braddock

12 éve, 8 hónapja és 27 napja

Eddig még egy transformers játék sem tudott meggyőzni!

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 27 napja

Igen jól néz ki!

válasz erre
Transformers: Fall of Cybertron
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja