Néhány hónapon belül érkezhet a Moto 360 következő generációja

2014. november 23.
2.0451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A okosórák piaca óriási növekedést produkál az idei évben, ami nem is csoda, hiszen több neves gyártó is előrukkolt az első komolyabb megoldásával, ezt pedig nagyban köszönhetjük a Google által fejlesztett Android Wear rendszer megjelenésének.

Ezt a rendszert futtatja a Motorola által készített Moto 360-is, mely megjelenésekor az egyik leginnovatívabb okosóra volt, a népszerűsége pedig felülmúlja az LG és a Samsung próbálkozásaiét. Ezt a népszerűséget és az első széria utáni tapasztalatokat használná ki a vállalat a következő generáció megalkotásával, melynek megjelenése már nincs is olyan messze.

Erről a Lenovo egyik illetékese beszélt egy orosz konferencián, ahol dátumként a jövő év elejét említette, ami általában az első három hónapot takarja. Gleb Mishin azt is elmondta a közönségnek, hogy a következő generáció a külsejében is különbözni fog az elődjétől, de bővebb információkkal nem szolgált.
3 hozzászólás

Mordorer

10 éve, 2 hónapja és 19 napja

Pedig éppen a kinézete volt más mint a többinek és éppen azon változtatnak?meglepett smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 2 hónapja és 19 napja

Továbbra is értelmetlen kiegészítőnek tartom ezeket az órákat. Akkor már annyi pénzből inkább veszek egy márkás svájci óraremeket.

válasz erre

kpal

10 éve, 2 hónapja és 19 napja

Ez már jól néz ki . Bár engem még nem vonz ez , maradok a régi óráknál mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profiljaBotyi profilja