Néhány furfangos fogás a F.3.A.R.-hez (tippek és trükkök)

2011. június 27.
3.9991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Alig három napja kapható boltjainkban a Day 1 Studios idei mecénása, a nagybecsű horrorszéria harmadik felvonása, mely már bejelentésétől fogva borzolta kedélyeinket - s borzolja jelenleg is, ha minden igaz.

Valószínűleg sokan vannak odakint, akik ezekben a pillanatokban is kellemes borzongással mészárolják a normális és paranormális ellenfeleket, kisebb-nagyobb szerencsével, ám minthogy egy, a szériában eleddig nem tapasztalt játékélmények armadájával akad dolgunk, a fejlesztők összepakoltak rajongóiknak egy hasznos listát annak érdekében, hogy a kezdő játékosok mesteri, a mesterek pedig isteni rutinnal akciózhassanak hazai pályán és a túlvilágon...

Tippek-trükkök:

1. Törekedj a minél magasabb pontszámra: teljesíts kihívásokat, játssz nehezebb szinten és teljesítsd a pályákat a lehető legrövidebb idő alatt. Használd különleges képességeidet és kombináld a kihívásokat, hogy minden leszedett ellenfélből a maximális pontot hozd ki.

2. A felfedezés létfontosságú kutasd át a pályákat rejtett lőszeres ládákért, médium kapcsolatot adó testekért és a nagyon fontos Alma babáért! Mivel a testek és az Alma baba helye véletlenszerű, ezért minden végigjátszásnál nézd át a teljes pályát utánuk kutatva.

3. Kooperatív módban a médium kapcsolatokat meg lehet osztani, de el is lehet lopni. Ha legjobb eredményre törekedsz, akkor lopd el őket, de ha csapatod legjobb pontszámát akarod elérni, akkor oszd meg őket. Habár egy médium kapcsolat 750 pontot ér, megosztva máris a dupláját, 1500 pontot fogtok vele kaszálni csapat pontszámban.

4. Karaktered fejlesztése során a szintlépések több statisztikádat javítják, úgymint a lőszer kapacitást, az életerőt és a lassítás időtartamát. Az "Insane" nehézségi szinten csak megfelelően felfejlesztett karakterrel lesz esélyed. Magasabb szinten egy korábbi pályát újrajátszva könnyebb magas pontzámot elérni, így az online ranglistákon is javíthatsz a helyezéseden.

5. A szinteket az összesített pontszámod határozza meg, a képességek pedig megegyeznek az egyjátékos, kooperatív és többjátékos módokban. Amennyiben valamelyik módban nehézségekbe ütközöl, akkor javasoljuk, hogy másik módban játszva lépj szinteket és utána próbálkozz újra!

6. Az "Arc Beam" fegyver falakról és padlóról visszatükröződő nyalábot lő ki és egyszerre akár több ellenséget is sebezhet nagyon hatásos lehet, ha az Armacham katonák épp fedezék mögé bújnak.

7. A "Phase Caster" a F.E.A.R. 3 egyik legkeményebb ellenfele, ezért minél gyorsabban próbálj vele végezni, ráadásul erősítést hív, amikor megölöd.

8. A "Scavengers" ellenfelek komoly kihívást jelenthetnek Fettelnek. Próbálj egyet a levegőbe emelni, kerülj közel hozzá és közelharci támadással azonnal kivégezheted őket. Ha többen lennének, egyet akkor is a levegőbe emelhetsz, amíg másokkal a bénító robbantással végzel.

9. A többjátékos "F**king Run!" módban nagyon hatékony lehet egy csapattársat pajzzsal előreküldeni, hisz ezzel plusz védelmet kapnak a többiek.

10. Szintén a "F**king Run!" módban a legerősebb ütőkártyád a becsúszásos rúgás less. Ezzel nemcsak előre haladsz, hanem ellenfeleket is gyorsan ártalmatlaníthatsz.

11. Tervezz előre a "Contractions" módban játszva. A muníciót a legfelső emeleten tárolni időigényesnek tűnhet az elején, de későbbi hullámoknál alapvető fontosságú lehet.

12. "Soul King" játék közben ne maradj végig ugyanabban a testben, ugyanis testből testbe ugrálva elképesztően gyorsan el tudsz menekülni más játékosok elől. Mielőtt meghalnál, gyorsan menj tovább egy másik testbe, így ismét teljes életerővel rendelkezel majd. Ha látsz olyan gépi ellenfelet, aki épp egy másik humán játékost öl meg, ne habozz, ugorj át a testébe és legyen tied a gyilkolás!

13. A "Soul King" többjátékos mód egészen az utolsó másodpercig tartogat izgalmakat. Minden menet végső 30 másodperce hektikus és kritikus is egyben. Célszerűbb inkább 2. vagy 3. helyen maradni és az utolsó másodpercekben támadással kivégezni a Királyt, így bezsebelni a győzelmet!

14. A "Soul Survivor" többjátékos mód Last Stand módjában egy sikeres gyilkolással újraéledsz. Mivel a lőszer mennyisége véges, ezért csak abban az esetben használd el a Last Stand kézifegyvered munícióját, amennyiben az létfontosságú. Inkább hívj csapattársakat segítségül, hogy ők élesszenek fel!

15. A "We'll Try Again Tomorrow" eredménycél/trófea legkönnyebben a The Commute többjátékos pálya első 3 hullámával harcolva szerezhető meg.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 2 napja

az egész fear sorozat nagyon bejött, és ez a mostani rész is! egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem, ez alap dolog volt mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 3 napja

nem rossz kis tippcsokor!mosolygó smiley

válasz erre
F.3.A.R.
12.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaKisember001 profiljamarco profilja