Néhány órán belül bekerülhet egy népszerű játékmód a Call of Duty: Modern Warfare-ba

2019. december 18.
9.4121
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nemsokára egy igencsak népszerű játékmóddal gazdagodhat a Call of Duty: Modern Warfare, derült ki mindez az Infinity Wardos Ashton Williams bejegyzéséből a Twitteren, aki felvezette az eredeti Gunfight mód érkezését.

Emberünktől a Twitteren kérdezték meg, hogy van-e szemernyi esély arra, hogy bekerüljön a játékba a népszerű játékmód klasszikus változata, mert amit helyette kaptak, az nem igazán nyűgözte le az emberek többségét.

Bár sokan örültek volna annak is, ha egy egyszerű ígéretet kapnak konkrétumok nélkül, Ashton azonban minden képzeletet felülmúlt, amikor kijelentette, hogy ha semmi nem változik, akkor legkésőbb holnap bekerülhet majd a Call of Duty: Modern Warfare-ba az eredeti Gunfight játékmód.


2 hozzászólás

rDAVE

1 éve, 5 napja

Jaj ne már, ez nem egy mobilos mód vagy klasszikus mód... Ez a modern warfare 2019-cel debütált mód, csak nemrég leszedték a playlist-ből. Most a Gunfight OSP van bent, ami nagyjából ugyanaz, csak nem adják a fegyvert, hanem fel kell venni. Bármikor vissza tudják rakni, csak engedélyezni kell. Nem ez az első eset, hogy kivesznek valamit és a játékosok meg visszakérik.

válasz erre

Eltohn

1 éve, 5 napja

Nem lenne meglepő, a mobilosban benne is van.

válasz erre
Call of Duty: Modern Warfare
16.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profiljamarco profiljagery1113 profilja