Néhány nap és piacra kerül a Nextbit Robin

2016. február 14.
3.6751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az okostelefonok piacán óriási kínálat várja a vásárlókat, a piac nagy részét uraló közismert márkák mellett pedig egyre többen vágynak valami különlegesebb modellre, melyből szerencsére egyre több kerül piacra.

Néhány nap múlva például megkezdődik a Nextbit Robin szállítása, mely egy sikeres Kickstarter kampány eredménye. Az Android rendszert futtató újdonság nem csupán a külsejével újít, hanem azzal is, hogy a felhő-alapú technológiát szorosabban integrálja az okostelefonba.

Egyfelől a 32GB belső tárhely mellé jár 100GB felhő-alapú tárhely is, másfelől pedig a készülék automatikusan biztonsági másolatot készít az adatainkról, így semmink sem veszhet el. Aki sok programot szeretne telepíteni, annak külön öröm lehet, hogy a nem igazán használt szoftvereket is áthelyezi a felhőbe, ezzel kímélve a telefon belső tárhelyét.

Az 5,2 hüvelykes Full HD kijelző alatt egyébként egy Snapdragon 808-as chipkészlet és 3GB RAM dolgozik, a külső pedig nem mindennapos, így a 400 dolláros ár egyáltalán nem mondható soknak.
4 hozzászólás

Fáraó

2 éve, 6 hónapja és 18 napja

Én viszont a felhőben látom a jövőt. De jelenleg még nincsenek felkészülve rá a magyar szolgáltatók. Ugyan a technológia nagyjából meglenne, hisz a 4G hálózat bírná még jócskán a terhelést. De amíg nem létezik korlátlan mobil net, addig oka fogyottá válik az egész.

Amúgy meg minden telefonon ott van a Google photo, és már sok telón az OneDrive és más hasonló felhő alkalmazások is. Így nem értem miért kell erre külön telót csinálni.

válasz erre

totyak

2 éve, 6 hónapja és 18 napja

Egyetértek az előző kt hsz-szel. Én sem a felhőben látom a jövőt, hanem a nagyobb tárkapacitású telefonokban. Jobb helyen vannak az adataim csak nálam, a készüléken. Meg ugye az említett net előfizetés sem utolsó dolog.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 6 hónapja és 18 napja

Nem rossz specifikációja lett, de nekem a felhő alapú tárolás annyira nem jön be. Meg nem mobilnet nélkül sokat nem ér az egész.

válasz erre

kpal

2 éve, 6 hónapja és 18 napja

Ez a felhő cucc is annak jó aki fizeti a az bikanetet .

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljasony1515 profiljaWeper profilja