Négy új Shuttle PC

2006. február 24.
2.8071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A kisméretű asztali PC-iről ismert Shuttle négy új számítógépet mutatott be, köztük az első Intel Viiv platformú készüléket.

A szóban forgó, SD365M jelzésű modell a gyártó népszerű G5-ös kisméretű (SFF) házán alapul és az Intel 915G Express lapkakészletével, DDR2 memóriával valamint 1066 MHz-es FSB-vel van felszerelve. A távirányítóval, FireWire és USB csatlakozókkal, nyolccsatornás audio alkalmazással, VFD kijelzővel, továbbá a Shuttle saját csöndes működést biztosító SilentX technológiájával is rendelkező termék márciustól lesz kapható, 404 eurós áron.

A hasonló méretű, az SD365M olcsóbb változataként beharangozott SN21G5 nVidia GeForce grafikus kártyával, valamilyen AMD Socket 939-es processzorral, bővítést lehetővé tevő 16-szoros PCI Express intefésszel, SATAII merevlemezes meghajtóval, továbbá a már említett SilentX technológiával is rendelkezik. Árát sajnos nem hozta nyilvánosságra a gyártó.

Az M2000 multimédia PC a G5-ös ház helyett lapos, "hifi-jellegű" kivitelben készül, és elsősorban a VHS videomagnó, a CD-, vagy a DVD-lejátszó lecserélésére szánja a Shuttle. A készülék kétmagos Intel Core Duo processzorral, GeForce 6600 LE grafikus kártyával, 256 MB RAM-mal, analóg és digitális tv tunerrel továbbá ki- és bemenettel, kétrétegű DVD íróval, valamint nyolc-az-egyben memóriakártya-olvasóval van ellátva. A PC WiFi-képes, előlapjába pedig a Creative Sound Blaster Live! 24 bites hangkártya mellett az SD365M-éhez hasonló VFD kijelző is be van építve.

A negyedik új Shuttle modell az X100-as, amely Core Duo processzorral, 250 GB-os merevlemezes meghajtóval, ATI Mobility Radeon X1600 grafikus kártyával, 512 MB DDR2 RAM-mal, WiFi-vel, négy-az-egyben kártyaolvasóval és DVI/TV kimenettel rendelkezik. A Windows Media Center szoftver helyett furcsamód Windows XP Professional szoftverrel ellátott multimédiás PC áráról és várható forgalmazásáról egyelőre szintén nem közöltek közelebbit.

Kapcsolódó linkek:
Shuttle PC
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 7 hónapja és 9 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja