Négy újabb Spore játék érkezik még az idén

2009. január 22.
3.6521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Spore betalált, a Spore siker lett, a Spore család tovább bővül.

A Maxis és az Electronic Arts tudtunkra adta, hogy nem áll meg a robogó vonat, a szörnyecskék újra meglátogatnak minket idén, négy új cím kerül fel a palettára. Jön egy PC-s expanzió, egy vadonatúj Spore játék, lesz DS-re átültetés, valamint a Nintendo Wii is beszáll a kreálásba, rá szintén érkezik majd egy epizód 2009-ben, azaz még valamikor idén. Bővebben lejjebb értekezünk a várható játékokról.

A Maxis tavaly előhozakodott a Spore-ral, amelyet a közönség a szívébe zárt hamar és elárasztották mindenféle teremtménnyel a megosztó szervereket. Ez kellő inspiráció volt a készítők számára, ezért további címek érkeznek a franchise neve alatt.

Spore Galactic Adventures: Egy PC-s expanziós csomag lesz, számos újítással, további kusztomizációs lehetőségekkel és lesz küldetés alapú móka, illetve szerkeszthető kalandok is helyet kapnak a bővítményben. Megjelenés, idén tavasszal.

Spore Creature Keeper:Szintén PC-re toppan be a fiatalabb korosztálynak szánt, különálló epizód, amelyben kreálgatni és nevelgetni is lehet majd az állatokat, valamint azokkal eljátszadozni kedvük szerint. Csomó játék és öltözet lesz elérhető benne, a kicsiket bizonyára remekül leköti majd.

Spore Hero: A Nintendo Wii első Spore kalandjátéka, amelyben a kreativitáson és az evolúción lesz a legfőbb hangsúly. A Spore Hero az alapoktól kezdve lesz felépítve és támogatni fogja a platform egyedi, mozgásérzékelésen nyugvó vezérlését. Egy új színes világ vár a kalandvágyókra, végre a legsikeresebb konzolon is.

Spore Hero Arena: A Nintendo DS exkluzív Spore lehetővé teszi, hogy térbeli szörnyeket dobáljunk össze, majd azokat megmérkőztessük a galaxis többi fantázia szüleményeivel. Mindkét Nintendo-s Spore valamikor az ősz folyamán lát napvilágot, egyelőre nincs pontos dátum bejelentve.

Nincsenek határok, csak a képzeletednek korlátai. Törd át őket, vár a Spore univerzum! Illetve Ti várjátok a Spore univerzumot, de az előbbi sokkal jobban hangzott.
Spore betalált, a Spore siker lett, a Spore család tovább bővül.'>
5 hozzászólás

Vendég

15 éve, 10 hónapja és 27 napja

Vendég írta:
énmárvárom várom az Spre Galactic Adventures-t
nem tudom végivini esz ajátékokt
meglepődött smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 3 napja

mi a spore feltelepítő kódja mondjátok meg létsziröhögő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 23 napja

nagyon jó a spore

válasz erre

Vendég

16 éve, 1 hónapja és 8 napja

szia jó a spore idén is
röhögő smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 6 hónapja és 6 napja

énmárvárom várom az Spre Galactic Adventures-t

válasz erre
Spore
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profilja