Négymillió felett a Cooking Mama franchise

2009. május 12.
1.7621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Cooking Mama franchise kiadója, a Majesco bejelentette, hogy az eddig öt részből álló sorozat elérte a következő fontos mérföldkövét, így mostantól négymillió feletti eladásokkal büszkélkedhet.

A Cooking Mama Limited produktumai a két aktuális kiotói konzolon, Nintendo Wii-n és Nintendo DS-en jelentek meg és valóban minden korosztály számára tartogattak szórakozási lehetőséget. A sikerekre való tekintettel a széria újabb tagokkal is bővülhet.

A Cooking Mama sorozat eddig öt tagot számlál (Cooking Mama/DS, Cooking Mama: Cook Off/Wii, Cooking Mama 2: Dinner With Friends/DS, Cooking Mama World Kitchen/Wii, Gardening Mama/DS), ezek összesen több mint négymillió példányban találtak gazdára az amerikai régióban, jelentette tegnap a Majesco. A franchise minijátékokat vonultat fel, kulináris témákra támaszkodva, vágunk, aprítunk és szeletelünk a konyhában, ehhez pedig a Stylus, WiiMote, Nunchuk triót vehetjük igénybe. Casual bomba inkább a hölgyeket becélzandó, de valóban minden olyan játékos számára könnyen fogyasztható aki hajlandó kicsit is elszakadni gyilkolászós, akció-zsánerektől. Eddig jól fogyott és messze még a vége.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaManiac profiljamarco profilja